Webshop
Nieuwe voetenbaden

Vernieuwd saunaplein!

Stap binnen in een Scandinavische droom. Geniet van nóg meer puurheid en beleving. Een fijne, warme plek; ons vernieuwde saunaplein.

ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Banenmarkt 5 oktober 2021

ONTDEK JOUW BAAN BIJ THERMEN BAD NIEUWESCHANS

Ben jij onze onmisbare schakel in de keuken of in de bediening? Verwelkom jij onze gasten met een lach op je gezicht en lijkt het jou leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor onze gasten bij onze Front Office? Of ken jij de fijne kneepjes van het vak als masseur of schoonheidsspecialist? Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers; zowel parttime als fulltime!

Maak werk van genieten!

Tijdens de banenmarkt op dinsdag 5 oktober bij Thermen Bad Nieuweschans krijg je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen, in contact te komen met collega's van onze verschillende afdelingen én natuurlijk sfeer te proeven. We hebben 3 verschillende inlooptijden: van 10.00 - 12.00, van 14.00 - 16.00 en van 19.00 - 21.00 uur. Zodat jij langs kunt komen op een tijd die jou het beste past. 

Ben jij erbij? Vul dan onderstaand aanmeldformulier even in, zodat we weten dat je komt. Kun je toch last minute nog komen? Extra leuk! Loop dan gewoon binnen tijdens de genoemde inlooptijden. Je bent van harte welkom!


Maak hieronder jouw persoonlijke afspraak en ga in gesprek met jouw toekomstige collega’s.
Ontdek of jij en Thermen Bad Nieuweschans een perfecte match zijn!

De banenmarkt wordt gehouden op dinsdag 5 oktober van 10.00 - 21.00 uur
bij Thermen Bad Nieuweschans, Weg naar de bron 3-9, 9693 GA Bad Nieuweschans. 

Voor- en achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer:

In welke vacature ben je geïnteresseerd?

Ik kom graag op het volgende tijdstip:

Maak een keuze.