Badenkaart
Bekijk onze webshop
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Entree thermaalbad

Een eeuwenoude bron, diep gelegen, recht onder Thermen Bad Nieuweschans. Dat is waar ons heilzame, thermale vandaan komt en waarmee we onze baden vullen. Voor jou.

HELE DAG, OCHTEND ÓF AVOND?
Hele dag
v.a. €20,50 p.p.
Ochtend
v.a. €17,50 p.p.
Avond
v.a. €17,50 p.p.

Dit ga je beleven

  • Heerlijk relaxen in de thermaalbaden met zuiverende werking
  • Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Thermaalbad entree al v.a. € 17,50 per persoon

Kies tijdens het reserveren - boven de kalender - voor de Dag, Ochtend of Avond optie.

Goed om te weten

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf bij ons op dit moment een beetje anders verlopen dan je van ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om je entree bij ons te reserveren en een  aankomst- en vertrektijd op te geven, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten. 

  • Het dragen van badkleding is in onze thermale baden verplicht. In de sauna is badkleding juist niet toegestaan. Dit met uitzondering van badkledingdagen. Iedere woensdag is het in het saunagedeelte badkledingdag. Op die dag is het dus verplicht om zowel in de baden als in de sauna’s badkleding te dragen.

Heb je meer vragen of ben je benieuwd naar onze maatregelen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen en antwoorden.

onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Geef wellness cadeau!

Júist na z'n bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

bekijk meer

Maak een keuze.