Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Anti stress arrangement

Stress, spanning en vermoeidheid. We kennen het allemaal, juist in deze tijd. Ontspannen in deze hectische periodes is niet altijd makkelijk, wél enorm belangrijk. Als je het erg druk hebt, kan het lastig zijn om geestelijk te ontspannen. Je behaalt dan meer resultaat met een lichamelijke ontspanning.

Een moment helemaal voor jezelf. In onze heilzame thermale baden én tijdens een speciale anti-stress massage. Adem een paar keer diep in en uit, laat alle spanning los en geef alle ruimte aan rust én relaxen.

Wanneer kom jij ontspannen?
Hele dag
v.a. €77,45 €59,95 p.p.
Avond
v.a. €70,45 €54,95 p.p.

Goed voor je gezondheid

Je lichaam heeft dagelijks tijd nodig om uit te rusten, om bij te komen van alle dingen die voor jou stress verhogend zijn. Regelmatig je lichaam én geest laten ontspannen, stelt je lijf in staat om te herstellen van deze dagelijkse stress. Ontspan om te herstellen. En om van te genieten!

Dit ga je beleven:
  • Ontspannen in onze weldadige thermaalbaden
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Ultiem genieten van een anti stress massage van 35 minuten
  • Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van ons, voor jou.


Dit arrangement is geldig t/m 17 december 2020 op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

reserveer nu

Goed om te weten:

In ons resort gelden onverminderd de regels die al sinds maart van kracht zijn voor jouw veiligheid, die van andere gasten en die van onze medewerkers. Daarbij is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Wij hanteren een maximum aantal gasten per dag – om zo de 1.5 meter afstand én jouw en onze veiligheid te kunnen waarborgen. Dit betekent extra rust én ruimte voor jou!

Je kunt op dit moment gewoon van onze saunafaciliteiten, baden en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas zijn wel onze wellness restaurants gesloten, maar we zorgen voor een verantwoord alternatief in de vorm van gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketen.

Op onze speciale maatregelen pagina vind je alle maatregelen op een rij, in een handig overzicht.

onze maatregelen

Een massage, daar word je gelukkig van!

Een massage is naast heel fijn, óók goed voor lichaam en geest én dat heeft een aantal redenen.

De persoonlijke aandacht die je krijgt zorgt ervoor dat je helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam zich herstelt. Daarnaast wordt door een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress én verhogen je geluksgevoel.

In ons beautycentrum kun je kiezen uit massages van 35 minuten of 50 minuten. Het is maar net wat jij op dat moment nodig hebt, pure verwennerij!

boek direct

Onze baden

Pure baden met thermaal water uit eigen bron...

Ontdek

Massages

Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling!

Voor een complete beleving

Maak een keuze.