Badenkaart
Bekijk onze webshop
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Anti stress arrangement

Stress, spanning en vermoeidheid. We kennen het allemaal, juist in deze tijd. Ontspannen in deze hectische periodes is niet altijd makkelijk, wél enorm belangrijk. Als je het erg druk hebt, kan het lastig zijn om geestelijk te ontspannen. Je behaalt dan meer resultaat met een lichamelijke ontspanning.

Een moment helemaal voor jezelf. In onze hartverwarmende sauna’s, heilzame thermale baden én tijdens een speciale anti-stress massage. Adem een paar keer diep in en uit, laat alle spanning los en geef alle ruimte aan rust én relaxen.

Wanneer kom jij ontspannen?
Hele dag
v.a. €77,45 €69,95 p.p.
Avond
v.a. €70,45 €59,95 p.p.

Goed voor je gezondheid

Je lichaam heeft dagelijks tijd nodig om uit te rusten, om bij te komen van alle dingen die voor jou stress verhogend zijn. Regelmatig je lichaam én geest laten ontspannen, stelt je lijf in staat om te herstellen van deze dagelijkse stress. Ontspan om te herstellen. En om van te genieten!

Dit ga je beleven:

  • Genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Ontspannen in onze weldadige thermaalbaden
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Ultiem genieten van een anti stress massage van 35 minuten
  • Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van ons, voor jou.

Reserveer direct

Voorwaarden

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Reserveren is noodzakelijk. 

onze maatregelen

Maak een keuze.