Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Anti stress arrangement

Stress, spanning en vermoeidheid. We kennen het allemaal, juist in deze tijd. Ontspannen in deze hectische periodes is niet altijd makkelijk, wél enorm belangrijk. Als je het erg druk hebt, kan het lastig zijn om geestelijk te ontspannen. Je behaalt dan meer resultaat met een lichamelijke ontspanning.

Een moment helemaal voor jezelf. In onze hartverwarmende sauna’s, heilzame thermale baden én tijdens een speciale anti-stress massage. Adem een paar keer diep in en uit, laat alle spanning los en geef alle ruimte aan rust én relaxen.

Wanneer kom jij ontspannen?
Hele dag
v.a. €77,45 €69,95 p.p.
Avond
v.a. €70,45 €59,95 p.p.

Goed voor je gezondheid

Je lichaam heeft dagelijks tijd nodig om uit te rusten, om bij te komen van alle dingen die voor jou stress verhogend zijn. Regelmatig je lichaam én geest laten ontspannen, stelt je lijf in staat om te herstellen van deze dagelijkse stress. Ontspan om te herstellen. En om van te genieten!

Dit ga je beleven:

  • Genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Ontspannen in onze weldadige thermaalbaden
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Ultiem genieten van een anti stress massage van 35 minuten
  • Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van ons, voor jou.


Dit arrangement is geldig t/m 17 december 2020 op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Reserveer direct

Goed om te weten:

In ons resort gelden onverminderd de regels die al sinds maart van kracht zijn voor jouw veiligheid, die van andere gasten en die van onze medewerkers. Daarbij is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Wij hanteren een maximum aantal gasten per dag – om zo de 1.5 meter afstand én jouw en onze veiligheid te kunnen waarborgen. Dit betekent extra rust én ruimte voor jou!

Je kunt op dit moment gewoon van onze saunafaciliteiten, thermale baden en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas zijn onze restaurants gesloten voor daggasten, maar we zorgen voor een verantwoord alternatief in de vorm van gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketen.

Op onze speciale maatregelen pagina vind je alle maatregelen op een rij, in een handig overzicht.

onze maatregelen

Weg stress, hallo ontspanning!

Het gevoel van stress kan je leven én je lichaam beheersen. En we weten allemaal dat stress op de langere termijn slecht voor ons is. Waarom blijven we dan toch doorgaan met stressen? We gaan vaak maar door, en staan veelal onder druk. Tijd om hier verandering in aan te brengen. Want, wist je dat een dagje sauna naast ontspannend ook heel ontstressend werkt?

  • Een saunabezoek zorgt voor ontspanning van de spieren, waardoor je lichaam opgebouwde spanning loslaat.

  • Tijdens jouw saunabezoek maak je het natuurlijke 'feelgood' stofje endorfine aan. Dit zorgt voor een blij én gelukkig gevoel.

  • Smartphones, e-mails, Whatsappjes... zijn niet welkom in de sauna. Je bent dus even heerlijk weg van de buitenwereld. Tijdelijk offline.

  • Door het temperatuurverschil en de heerlijke warmte, schakelt je lichaam automatisch van denken naar voelen. Je gedachtes worden dus óók even uitgeschakeld.

 

Reserveer nu

Maak een keuze.