• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Classic Cup arrangement

Authentiek en puur Fins. Of zoals wij ‘t in Groningen zeggen: ‘Terug naar de bron’. Beleef 4, 5 en 6 november een weekend met traditionele opgietingen in onze Kelo-sauna tijdens de Classic Cup.

Laat je verrassen door intense rituelen én temperaturen. Geen showelementen, lichteffecten of andere poespas, maar opgieting pur-sang, authentiek en verrassend. Dat is pas écht genieten!

RESERVEER JOUW ARRANGEMENT
4, 5 of 6 november
v.a. €62,95 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén dag puur genieten in ons resort
  • Exclusieve toegang tot 4 wedstrijdopgietingen
  • Help op vrijdag of zaterdag mee jureren tijdens de wedstrijdopgietingen 
  • Inclusief deelname aan ons uitgebreide belevenisprogramma 
  • Geniet van een heerlijke twee-gangen lunch
  • En uiteraard ontspan je tussendoor in onze hartverwarmende sauna’s en (thermale) baden

Nu v.a. slechts €62,95 per persoon

Wat is de Classic Cup?

Tijdens de Classic Cup strijden de beste traditionele saunameesters van Thermen Bussloo, Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans om de titel “meester van de traditionele opgieting”. Dit alles in de mooie traditionele Kelo-sauna van Thermen Bad Nieuweschans.

Op 4 en 5 november presenteren de beste saunameesters hun fantastische opgietshows aan jou! De saunameesters met de hoogste score strijden op zondag 6 november uiteindelijk in de finale om de titel. Ben jij erbij?

Help mee jureren tijdens de Classic Cup!

Ben jij fan van klassieke opgietingen? Met het speciale ‘Classic Cup’ arrangement kan jij bij twee van deze opgietingen aanwezig zijn. En, kan je zelfs op vrijdag of zaterdag mee jureren! Wie is volgens jou de ‘meester van de traditionele opgieting’? Wie beheerst de drie principes van het opgieten het beste en heeft een professionele uitstraling, een heerlijke geur én goede temperatuur? Kom langs op 4 & 5 november, geniet van authentieke opgietingen en breng je stem uit! Op 6 november zullen de saunameesters met de hoogste score nog een keer de strijd aan gaan in de finale. 

Maak kennis met onze saunameesters!

Onze opgiettoppers zijn bekend! Wie van deze toppers gaat ervandoor met de titel “meester van de traditionele opgieting”?

De traditionele saunameesters die voor Thermen Bad Nieuweschans uitkomen zijn Henderika, Christiena en Simone. De opgiettoppers vanuit Thermen Bussloo zijn: Jo-Annie, René en Jareth. Thermen Soesterberg wordt vertegenwoordigd door Ashley, Gideon en Dennis! En vanuit Thermen Berendonck strijden Robin, Whitney en Olga om de titel “meester van de traditionele opgieting”.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ontdek meer

Maak een keuze.