Badenkaart
Bekijk onze webshop
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Cryo Arrangement

Een heerlijke afwisseling van warm naar koud en andersom. Ervaar de kracht én de heilzame werking van extreme kou in onze nieuwe cryocabine. Laat jouw lichaam en geest helemaal tot rust komen bij Thermen Bad Nieuweschans. Ontspan in onze heerlijke thermale baden, geniet van onze sauna's, kom tot rust in onze rustruimtes én geniet van een ijskoude sensatie met onze nieuwe Cryo behandeling.

Met welke entree combineer jij de cryo-behandeling?
Thermen Totaal
v.a. €49,95 p.p.
Thermaalbad
v.a. €39,95 p.p.

Ervaar de kracht én de heilzame werking van extreme kou

Wat is een Cryo behandeling?

Een Cryo behandeling (soms ook Cryotherapie genoemd) is gebaseerd op een oeroud principe; je lichaam blootstellen aan extreme kou. Gedurende twee tot drie minuten neem je plaats in een ijskoude cryocabine, met een extreme temperatuur van tussen de -110 en -160 graden Celsius.

Door de kou gaat je lichaam over in de zogeheten overlevingsmodus, wat een boost geeft aan het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Omdat het ‘droge’ kou betreft, is het in drie minuten goed uit te houden. Zowel je lichaam als je geest krijgen een fantastische (én koude) opkikker. Je voelt je na afloop meer ontspannen, vitaler en als herboren. En, extra fijn; de heilzame werking van de behandeling blijft tot ongeveer 6 tot 8 uur doorgaan in je lichaam. Dát alles door een ijskoude sensatie van slechts 3 minuten… Klinkt goed, toch?

Lees alles over cryotherapie

Dit ga je beleven:

Je lichaam heeft dagelijks tijd nodig om uit te rusten, om bij te komen van alle dingen die voor jou stressverhogend zijn. Regelmatig je lichaam én geest laten ontspannen, stelt je lijf in staat om te herstellen van deze dagelijkse stress. Ontspan om te herstellen. En om van te genieten!

  • Genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Ontspannen in onze weldadige thermaalbaden
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Ultiem genieten van een Cryo behandeling
  • Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van o

Voorwaarden

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Reserveren is noodzakelijk. 

Onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Geef wellness cadeau!

Júist na z'n bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

bekijk meer

Maak een keuze.