Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Cryo Arrangement

Een heerlijke afwisseling van warm naar koud en andersom. Ervaar de kracht én de heilzame werking van extreme kou in onze nieuwe cryocabine. Laat jouw lichaam en geest helemaal tot rust komen bij Thermen Bad Nieuweschans. Ontspan in onze heerlijke thermale baden, geniet van onze sauna's, kom tot rust in onze rustruimtes én geniet van een ijskoude sensatie met onze nieuwe Cryo behandeling.

Met welke entree combineer jij de cryo-behandeling?
Thermen Totaal
v.a. €49,95 p.p.
Thermaalbad
v.a. €39,95 p.p.

Ervaar de kracht én de heilzame werking van extreme kou

Wat is een Cryo behandeling?

Een Cryo behandeling (soms ook Cryotherapie genoemd) is gebaseerd op een oeroud principe; je lichaam blootstellen aan extreme kou. Gedurende twee tot drie minuten neem je plaats in een ijskoude cryocabine, met een extreme temperatuur van tussen de -110 en -160 graden Celsius.

Door de kou gaat je lichaam over in de zogeheten overlevingsmodus, wat een boost geeft aan het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Omdat het ‘droge’ kou betreft, is het in drie minuten goed uit te houden. Zowel je lichaam als je geest krijgen een fantastische (én koude) opkikker. Je voelt je na afloop meer ontspannen, vitaler en als herboren. En, extra fijn; de heilzame werking van de behandeling blijft tot ongeveer 6 tot 8 uur doorgaan in je lichaam. Dát alles door een ijskoude sensatie van slechts 3 minuten… Klinkt goed, toch?

Lees alles over cryotherapie

Dit ga je beleven:

Je lichaam heeft dagelijks tijd nodig om uit te rusten, om bij te komen van alle dingen die voor jou stressverhogend zijn. Regelmatig je lichaam én geest laten ontspannen, stelt je lijf in staat om te herstellen van deze dagelijkse stress. Ontspan om te herstellen. En om van te genieten!

  • Genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Ontspannen in onze weldadige thermaalbaden
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Ultiem genieten van een Cryo behandeling
  • Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van o

Goed om te weten:

In ons resort gelden onverminderd de regels die al sinds maart van kracht zijn voor jouw veiligheid, die van andere gasten en die van onze medewerkers. Daarbij is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Wij hanteren een maximum aantal gasten per dag – om zo de 1.5 meter afstand én jouw en onze veiligheid te kunnen waarborgen. Dit betekent extra rust én ruimte voor jou!

Je kunt op dit moment gewoon van onze saunafaciliteiten, thermale baden en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas zijn onze restaurants gesloten voor daggasten, maar we zorgen voor een verantwoord alternatief in de vorm van gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketen.

Op onze speciale maatregelen pagina vind je alle maatregelen op een rij, in een handig overzicht.

Onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Massages

Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling!

Voor een complete beleving

Maak een keuze.