Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Entree & massage

Maak kans op een droomreis naar het Noorderlicht!

vanaf €59,95 p.p.
boek nu en maak kans

Zuivere wellness, recht uit de bron. Sauna's zo puur en krachtig als het Hoge Noorden zelf. Beleef de Noorderlicht Sauna, stap in onze baden, drijf op de kracht van mineralen en zouten én geef jezelf een verwenmoment met één van onze behandelingen.

Dubbel zo fijn: boek nu dit heerlijke arrangement en je maakt direct kans op een droomreis voor twee naar het Noorderlicht! 

Dit ga je beleven:

    • Een hele dag genieten van onze sauna's en baden
    • Zweedse (sport)massage of gezichtsbehandeling van 35 minuten
    • Deelname aan ons unieke belevingsprogramma
    • En maak kans op een droomreis voor twee naar onze inspiratiebron; het Noorderlicht! 
Van € 77,45 
Nu vanaf € 59,95 p.p.Boek nu en win

Wat kun je winnen?

Reserveer jouw entree met massage en maak direct kans op een unieke droomreis naar het adembenemende Noorderlicht.Weinig natuurspektakels zijn zó indrukwekkend als dit fenomeen; dé inspiratiebron van onze Noorderlicht Sauna.

Is jouw ticket voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Bad Nieuweschans óók jouw ticket voor het magische Noorderlicht? Wie weet! Het enige wat jij hoeft te doen is reserveren, ontspannen & genieten; wij doen de rest!

Ja, ik doe mee

Voorwaarden

Deze winactie is beperkt geldig, dus wees er op tijd bij! Bij reservering van jouw arrangement maak je automatisch kans op de droomreis voor twee naar het Noorderlicht. De prijswinnaar krijgt na afloop van de actie persoonlijk bericht via e-mail en dient 18 jaar of ouder te zijn. Je maakt kans op een verzorgde reis naar het Noorderlicht inclusief retourvlucht en verblijf.

Reserveren is fijn en noodzakelijk (ook voor jezelf) en kan t/m 30 juni 2020, wel op basis van beschikbaarheid. En kom jij ontspannen op vrijdag, zaterdag of zondag? Dan geldt er een toeslag van € 3,- per persoon. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (hotel)-arrangementen

Bekijk hier de volledige voorwaarden

Entree & buffet €39,95

Ook met dit arrangement maak je kans op de droomreis voor twee!

Hotel Special

Blijf na een heerlijk ontspannen dag overnachten in ons hotel. Ook met dit arrangement maak je kans op de droomreis voor twee! Nu vanaf € 94,50 p.p.

Reserveer nu

Maak een keuze.