Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Entree en lunchbuffet

Kom kuren, ontspannen en wegdromen.

vanaf €44,95 p.p.
Ja, ik kom genieten

Beleef een warme winter bij Thermen Bad Nieuweschans. Juist nu is kuren zo fijn en zó goed voor je. Kies deze voordelige winterspecial en maak van deze winter jouw favoriete seizoen!

Een hele dag genieten van onze sauna's, baden én een uitgebreid lunchbuffet.

Eet lekker!

Dit ga je beleven:

  • Een hele dag genieten in onze sauna's en baden
  • Uitgebreid lunchbuffet 
  • Deelname aan ons belevingsprogramma
  • Ook inbegrepen in dit arrangement: oprechte aandacht en pure verwennerij. 

Nu van € 51,90 voor slechts € 44,95 p.p.

Reserveer direct

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2020, op basis van beschikbaarheid. Kom jij ontspannen op vrijdag, zaterdag of zondag dan geldt er een toeslag van € 3,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (hotel-)arrangementen.

boek nu

Een hartverwarmende winter.

De winter mag dan wel het donkerste seizoen lijken, tóch heeft het iets speciaals. Niets is zo fantastisch als tijdens een gure, barkoude dag de sauna induiken om op te warmen. Laat je omarmen door het warme, heilzame water uit onze eigen bron. Pure kracht, zuiver geluk!

Kies voor een winterarrangement vól energie. Dompel je onder in het mineraalrijke water van het thermaalbad, ervaar de helende werking van het Balneo massagebad en ga voor complete ontspanning in de authentieke Kelosauna.

Jouw dag in Thermen Bad Nieuweschans wordt nóg completer met een culinair moment in één van onze restaurants. Onze chefs staan klaar in restaurant Waters of the World, vermeld in de Lekker500, dus dat belooft wat! Of ontdek Brasserie Bubbels. Of de Saunalodge…

Laat je verrassen door onze gezonde en verse gerechten én door de lekkerste snacks. Ga voor de Entree & Buffet-special of maak het nóg fijner: kies de Entree met Buffet & Behandeling. Boek, beleef en geniet…

In de watten

Entree & behandeling
Nu vanaf € 59,95 p.p.

Compleet samen

Entree met buffet & behandeling
Nu vanaf € 69,95 p.p.

Reserveer nu

Maak een keuze.