reserveer direct
Sauna entree Arrangementen
DE NL

Entree en lunchbuffet

Kom kuren, ontspannen en wegdromen.

vanaf €39,95 p.p.
Ja, ik kom genieten

Beleef een zacht en verrassend warm najaar bij Thermen Bad Nieuweschans. Juist nu is kuren zo fijn en zó goed voor je. Kies deze voordelige najaarsspecial en maak van deze herfst jouw favoriete seizoen!

Een hele dag genieten van onze sauna's, baden én een uitgebreid lunchbuffet.

Eet lekker!

Dit ga je beleven:

  • Een hele dag genieten in onze sauna's en baden
  • Uitgebreid lunchbuffet 
  • Deelname aan ons belevingsprogramma
  • Ook inbegrepen in dit arrangement: oprechte aandacht en pure verwennerij. 

Reserveer direct

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2020, op basis van beschikbaarheid. Kom jij ontspannen op vrijdag, zaterdag of zondag dan geldt er een toeslag van € 3,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (hotel-)arrangementen.

boek nu

Een hartverwarmend najaar

Gouden luchten, de heerlijke geur van gevallen bladeren… Bij Thermen Bad Nieuweschans is de herfst op z’n mooist. Hier beleef je een heerlijk warm najaar. Laat je omarmen door het warme, heilzame water uit onze eigen bron. Pure kracht, zuiver geluk!

Kies voor een najaarsarrangement vól energie. Dompel je onder in het mineraalrijke water van het thermaalbad, ervaar de helende werking van het Balneo massagebad en ga voor complete ontspanning in de authentieke Kelosauna.

Jouw dag in Thermen Bad Nieuweschans wordt nóg completer met een culinair moment in één van onze restaurants. Onze chefs staan klaar in restaurant Waters of the World, vermeld in de Lekker500, dus dat belooft wat! Of ontdek Brasserie Bubbels. Of de Saunalodge…

Laat je verrassen door onze gezonde en verse gerechten én door de lekkerste snacks. Ga voor de Entree & Buffet-special of maak het nóg fijner: kies de Entree met Buffet & Behandeling. Boek, beleef en geniet…

In de watten

Entree & behandeling
Nu vanaf € 59,95 p.p.

bekijk

Compleet samen

Entree met buffet & behandeling
Nu vanaf € 69,95 p.p.

bekijk
Reserveer nu

Maak een keuze.