Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Entree thermaalbad met massage

Geniet van het zuiverste thermaal water in onze baden, rust uit op onze ruime ligweide en geniet van de zon in het badjassenpark én laat je heerlijk in de watten leggen tijdens een behandeling of massage. Geniet van de zomer in eigen land met dit heerlijke arrangement.

Reserveer jouw arrangement met massage
Hele dag
v.a. €67,45 €59,95 p.p.

Dit ga je beleven

Kuren, rusten, relaxen én puur genieten… Geniet van het zuiverste thermaal water in onze baden, rust uit op onze ruime ligweide en geniet van de zon in het badjassenpark én laat je heerlijk in de watten leggen tijdens een behandeling of massage.

  • Dobber in het heilzame water van onze thermale baden
  • Kom heerlijk tot rust in het prachtige Badjassenpark
  • Geniet van een weldadige behandeling van 35 minuten. Keuze uit: Gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage of anti-stress massage
  • En… ervaar het gratis(!) en aangepaste belevenisprogramma met unieke rituelen

Nu vanaf slechts € 59,95 p.p.

Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

boek nu

Wij zijn geopend!

Je kunt gewoon van onze saunafaciliteiten en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas moeten wij wel tijdelijk onze restaurants sluiten voor daggasten. 

Het is echter wel essentieel om tijdens jouw saunabezoek je bloedsuikerspiegel op peil te houden en je lichaam goed te blijven hydrateren. Daarom bieden wij (tegen betaling) gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketten aan, zodat jij op een verantwoorde manier gebruik kunt maken van onze saunafaciliteiten.

reserveren

Zorgeloos genieten & ontspannen

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Je reserveert een tijdslot van maximaal 6 uur, voor je aankomst en vertrek, en binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze mogelijkheden.

onze maatregelen

Recensies

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Massages

Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling!

Voor een complete beleving

Maak een keuze.