• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Herbal Cup

Kom naar de voorrondes op 3 en 4 november!

Heerlijke geuren verspreiden zich door de sauna. Terwijl jij ontspant, verwennen de saunameesters je met bijzondere opgietingen en scrubsessies – waarbij alléén gebruik gemaakt wordt van de kracht van Moeder Natuur. Etherische oliën, verse kruiden en muziek. Geuren gewonnen uit kruiden, bloemen en planten. Een unieke en pure belevenis!

Ervaar ’t zelf tijdens de Herbal Cup voorrondes op 3 en 4 november bij Thermen Bad Nieuweschans – waar de allerbeste ‘Herbal’ opgieters strijden om een plek voor de finale in Tsjechië!

10.30, 14.00 en 17.00
v.a. €109,95 p.p.
11.30, 15.00 en 18.30
v.a. €109,95 p.p
12.30, 16.00 en 19.30
v.a. €109,95 p.p.

Herbal Cup Arrangement

Dit ga je beleven: 

De hele dag genieten van onze sauna- en badfaciliteiten (Let op! Tijdens deze dagen is het hele resort ongekleed toegankelijk. Badkleding is deze dagen niet toegestaan).

 • Unieke toegang tot drie Herbal opgietingen, waarbij keuze uit de volgende tijden*

  1: herbal opgieting om 10.30, 14.00 en 17.00 uur
  2: herbal opgieting om 11.30, 15.00 en 18.30 uur
  3: herbal opgieting om 12.30, 16.00 en 19.30 uur
   
 • Een heerlijk culinaire lunch én diner
 • Deelname aan het uitgebreide belevenisprogramma vol meditaties, rituelen en (andere) opgietingen

* Goed om te weten: de tijden van de opgietingen staan vast. Je maakt je keuze uit drie arrangement opties, vanwege de beperkte én daarmee unieke beschikbaarheid om hierbij aanwezig te zijn.

Beleef de beste Herbal opgietingen

Opgietingen, onmisbaar tijdens jouw dagje ontspanning. De warmte, de geuren, bewegingen en muziek. Een complete ervaring voor ál je zintuigen.

Extra bijzonder zijn de Herbal opgietingen; een pure, reinigende en zuiverende ervaring voor je lichaam en geest. Intense opgietingen met geuren en infusies uit de natuur. Je beleeft het op z’n puurst én best tijdens de Herbal Cup voorrondes bij Thermen Bad Nieuweschans op 3 en 4 november 2023.

Geniet deze dagen van unieke opgietingen, prikkel je zintuigen tijdens bijzondere kruiden scrubsessies in het stoombad én laat je meenemen door verhalen van de saunameesters – die hun kunde en kruidenkennis graag met je delen en ’t je laten ervaren. Ontspanning pur sang, een weldaad voor je lichaam en geest!

Natuurlijke kruiden, heerlijke geuren

Sluit even je ogen. Denk aan je laatste ontspanmoment in onze thermen. Grote kans dat je aan de heerlijke, herkenbare geur van onze sauna’s en opgietingen denkt. Je ruikt het bijna… Dát is de kracht van geur. En, van onze opgietingen natuurlijk.

Tijdens de Herbal Cup draait het allemaal om de meest pure belevenis. De saunameesters maken hierbij enkel gebruik van verse kruiden - geperst uit heerlijk ruikende planten en kruiden. Lavendel, tijm, rozemarijn… Stuk voor stuk weldadige geuren die – door de ideale temperatuur in de cabine – door de sauna verspreid worden door de allerbeste opgieters.

Heerlijke wappers, een aangename warmte, natuurlijke aroma’s, fijne kruidenscrubs, smoke rituelen en rustgevende muziek. Ben jij er bij op 3 of 4 november?

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ontdek meer

Maak een keuze.