• Retreats
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hotel Zomer Special

Wil je een compleet verblijf? Kies dan dit Hotel terug naar de Bron arrangement. Heerlijk genieten van onze sauna's, thermale baden, het rustgevende badjassenpark én inclusief een 4- of 5-gangen verrassingsdiner van onze chef in Restaurant Norell. Je krijgt bij dit arrangement bovendien slippers cadeau!

Kies ons tijdelijke zomerse arrangement
1 nacht
v.a. €134,95 p.p.
2 nachten
v.a. €269,90 €249,90 p.p.
3 nachten
v.a. €404,85 €374,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van onze sauna's en weldadige thermaalbaden
  • Culinair genieten van 4 of 5 gangen in restaurant Norell óf 3 gangen verrassingsdiner in brasserie Bubbels (in badjas)
  • Extra fijn; slippers cadeau!

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Vanaf slechts € 134,95 p.p. 

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering en eventuele eenpersoonstoeslag á € 40,00.

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Ontdek als eerste onze vernieuwde hotelkamers

Nieuwe look, nieuwe energie. We hebben onze 67 hotelkamers in het nieuw gestoken. Het interieur, de badkamer, de sfeer. Een volledige renovatie; nog mooier én nog meer ruimte voor ontspanning. Het is bijna zonde om hier je ogen te sluiten… En toch zeggen we; kom heerlijk wegdromen in ons vernieuwde Hotel Thermen Bad Nieuweschans!

Bij Thermen Bad Nieuweschans blijven we verrassen én vernieuwen. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de renovatie en het moderniseren van onze hotelkamers. En, het is niet gebleven bij alleen een nieuwe kleur. Alle kamers hebben een metamorfose ondergaan; een geheel nieuwe beleving voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe bedden en een totaal nieuw interieur. ‘s Avonds voor ’t diner nog even opfrissen of ’s morgens rustig wakker worden onder de rainshower? Onze vernieuwde badkamers zijn een échte eyecatcher!

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.