• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hotel Lente Special

Inmiddels is de lente aangebroken… Een seizoen vol nieuwe energie, opbloeiende natuur en een aangename lentezon.

Geniet van ons heerlijke Lente hotelarrangement, inclusief 3 of 5 gangen diner in Restaurant Norell. Onze chefs gaan je deze lente verrassen, dat is zeker. Zij weten de fijne kneepjes van de ‘Nordic Cuisine’ perfect te verwerken in de heerlijkste gerechten die ze koken, roken, pekelen én fermenteren. Niet voor niets dat we in de Lekker500-gids zijn opgenomen...

Korting bij meerdere nachten
1 nacht
v.a. €109,95 p.p.
2 nachten
v.a. €219,95 €199,95 p.p.
3 nachten
v.a. €359,85 €329,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van onze sauna's en weldadige thermaalbaden
  • Drie of vijf gangen keuze diner van de chef.

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf slechts € 109,95 p.p. 

Dit arrangement is beschikbaar t/m 30 juni 2022, op basis van beschikbaarheid. 

Genieten in de lente!

Júíst in de lente is een saunabezoek zo goed voor je. Bereid je lichaam voor op de warme temperaturen van de zomer in onze Sequoia sauna. Een hartverwarmende sauna die met haar prachtige Sequoia boom perfect aansluit bij het voorjaar. Relax midden tussen de wortels en heerlijk geurend hout.

Ontdek ons badjassenpark
De bomen krijgen een nieuw bladerdek, het gras straalt in de mooiste groene tinten en de narcissen gaan uit hun bol. De natuur bloeit op, net als jij! Haal een frisse neus in de buitenlucht, doe vitaminen op in de lentezon en wandel op je slippers en in je warme badjas door ons heerlijke badjassenpark.

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het 
verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Heerlijk genieten van de eerste zonnestralen

Waar je ook voor kiest, genieten ga je sowieso! Van het ultieme lentegevoel én van onze verrassende saunafaciliteiten. En het fijne is... we hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O, ja genieten. Dat vragen we aan jou!

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ontdek meer

Maak een keuze.