Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Hotelovernachting incl. ontbijt

Zelf ervaren hoe een overnachting in het beste hotel van Groningen voelt? Kom een nachtje slapen in Hotel Thermen Bad Nieuweschans. Natuurlijk wacht er de volgende ochtend een heerlijk ontbijtje op je. Heerlijk en diep slapen, lekker en gezond ontbijten. Een arrangement voor genieters!

selecteer het aantal nachten
1 nacht
v.a. €79,50 p.p.
2 nachten
v.a. €159,00 €139,00 p.p.
3 nachten
v.a. €238,50 €208,50 p.p.
4 nachten
v.a. €318,00 €278,00 p.p.

Dit ga je ervaren:

  • Eén overnachting in ons luxe viersterrenhotel Hotel Thermen Bad Nieuweschans
  • Uitgebreid ontbijt (goed, gezond en bijzonder lekker!)
  • Ook inbegrepen: een nachtrust die je meer dan goed doet!

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n. en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

Natuurlijke omgeving

Mooi aangelegde wandelpaden langs de Westerwoldse Aa en diverse vogel broed- en rustgebieden maken deze omgeving bij uitstek geschikt om te wandelen of fietsen in de natuur.

Wandel door het Dal van de Ruiten Aa
De omgeving van Thermen Bad Nieuweschans is zeer geschikt om te voet te ontdekken. Wandel in het Dal van de Ruiten Aa en beleef de natuur van vroeger. Geniet van de kronkelende beekjes en het fascinerende landschap met een rijke flora en fauna. En, heb je trek gekregen? Op de route staan diverse picknicktafeltjes en bankjes om tot rust te komen en te genieten van al het moois om je heen.

Verruim je blik in het weidse polderlandschap van Oldambt
Het Oldambt is prachtig om te fietsen of te wandelen. Je fietst of wandelt door weidse polderlandschappen die in een eeuwenlange strijd tegen het water aan de zee werden onttrokken. Laat de frisse wind door je haren waaien, kom helemaal tot rust óf ga genieten van de bijzondere vogels in de omgeving. Langs de Waddenzee vind je de kwelders, voor vogelspotters een waar paradijs!

Tip: Op dit moment staan de felgele koolzaadvelden in het landschap in bloei, bijzonder mooi om te zien!

Maak een fietstocht door Westerwolde
Westerwolde is een uniek gebied in het zuidoosten van Groningen. Hier fiets je over kronkelende fietspaden en langs stukjes heide of akkerranden. Afwisseling is gegarandeerd! In Westerwolde zijn diverse fietsroutes uitgezet. Binnen enkele kilometers maak je een reis door het verleden en fiets je door pittoreske (vesting) dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Vaar met een sloep, kano of zeilboot op het meer van Blauwestad
Op zoek naar een actievere dagbesteding, maar toch de rust en ruimte van de omgeving beleven? Dan zit je goed op het meer van Blauwestad. Naast zeilboten en sloepjes kun je hier ook kano’s huren. Vaar over het meer of langs de villa’s in Blauwestad. En, wil je na afloop van je boottocht gezellig nagenieten met een etentje? Onze chefkoks verrassen je in restaurant Waters of the World met een 3- of 5 gangen diner.

Maak een keuze.