• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Wellness vakantie

Toe aan rust, ruimte, balans en nieuwe energie? Bij Thermen Bad Nieuweschans beleef je een heerlijk ontspannen zomer én kun je jezelf even helemaal opladen tijdens onze meerdaagse wellness vakantie! Stap in een wereld van totale ontspanning voor lichaam en geest. Geniet van pure wellness, een weldadige cryo behandeling en een heerlijk diner.

Kies jij voor onze drie, vier óf vijf daagse wellnessvakantie?

Hoeveel dagen kom jij genieten?
3 dagen genieten
v.a. €239,95 p.p.
4 dagen genieten
v.a. €299,95 p.p.
5 dagen genieten
v.a. €349,95 p.p.

Compleet ontspannen:

  • Overnachtingen inclusief ontbijt
  • Een heerlijk driegangen verrassingsdiner in restaurant Norell (upgrade naar 5 gangen voor slechts € 17,50 p.p.)
  • Een cryo behandeling
  • Elke dag onbeperkt toegang tot onze sauna’s én thermaalbaden
  • Inclusief Saunapakket: badjas en handdoeken liggen voor je klaar.

Oh, en extra fijn voor een ultieme beleving: We laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. 

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Vanaf € 239,95 p.p.

 

Prijs inclusief overnachtingen in Hotel Thermen Bad Nieuweschans inclusief ontbijt, 1x 3 gangen diner, 1x een cryo behandeling en elke dag toegang tot de sauna's en thermaalbaden.

Ultieme ontspanning in eigen land

Sta eens stil. Bij jezelf. Bij je gezondheid en welzijn. Neem even alle tijd voor jezelf. Gezond leven gaat over veel meer dan gezond eten. Meerdere dagen weg in eigen land, middenin de natuur én relaxen in onze weldadige sauna’s en thermaalbaden. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Of je nu een heerlijke wandeling wilt maken of wilt fietsen door de prachtige natuur, de hele dag wilt ontspannen in onze sauna's en thermaalbaden óf tot rust wilt komen tijdens een meditatie of behandeling. Het maakt ons niet uit. Als jij maar ontspant en tot rust komt. Wij geven je de tijd en ruimte.

Gun het jezelf. Pak je koffers en ga er even lekker tussenuit deze zomer. En let op, vergeet je zwembroek, badpak of bikini niet… want onze thermaalbaden zijn enkel toegankelijk in badkleding én op woensdag is het badkledingdag, dan is het dragen van badkleding óók in de sauna's verplicht!

Prijzen & voorwaarden

Op een overnachting van vrijdag op zaterdag geldt een toeslag van € 15,- p.p. en van zaterdag op zondag geldt een toeslag van € 30,- p.p. 

Alle prijzen zijn vanaf prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de door jou gekozen opties in jouw arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering, eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00 en eventuele extra consumpties.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ontdek meer

Maak een keuze.