• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hotel Najaarsspecial

Een seizoen om warm van te worden. De herfst. Op koude dagen heerlijk opwarmen in onze weldadige sauna’s en op een mooie najaarsdag nog wat zonnestralen opvangen op onze ruime ligweide. En, een verfrissende duik in één van onze baden of juist opwarmen in onze whirlpools? Ook dat is genieten in deze periode! Doe nieuwe energie op en kom genieten in het najaar.

Geniet van twee dagen weldadige wellness, een droom van een overnachting in ons heerlijke hotel én geniet van een heerlijk diner in ons restaurant.

KORTING BIJ MEERDERE NACHTEN
1 nacht
v.a. €124,95 p.p.
2 nachten
v.a. €249,90 €229,90 p.p.
3 nachten
v.a. €374,85 €344,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting incl. uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Culinair genieten van 3, 4, of 5 gangen in restaurant Norell óf 3 gangen verrassingsdiner in brasserie Bubbels (in badjas)

Inclusief deelname aan ons belevenisprogrammaVan heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf slechts € 124,95 p.p. 

Geniet van de herfst bij Thermen Bad Nieuweschans

Heerlijke warme dagen, lange zwoele avonden… Het liefst houd je de zomer nog even vast, toch? Fijn nieuws: dat kan bij Thermen Bad Nieuweschans. Met onze weldadige wellness ga je heerlijk ontspannen én gezond het najaar in. Maak je lichaam én geest klaar voor de koudere dagen, warm jezelf op in onze weldadige sauna’s en geniet van de laatste zonnestralen in onze fijne buitenbaden of op onze ruime ligweide. Alsof je nog midden in je vakantie zit…

Kies voor een herfst arrangement en ga op vakantie zonder je koffers te hoeven pakken. Dompel je onder in ons thermaalbad of ervaar de rust en weldaad van de zuiverende Zweedse Hö Sauna.

Gun jezelf zo’n hartverwarmend najaarsmoment!

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ontdek meer

Maak een keuze.