• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hotel Voorjaarsspecial

Een seizoen vol nieuwe energie, opbloeiende natuur en een aangename lentezon. Geniet van twee volledige dagen thermen. Heerlijk genieten van onze sauna's, thermale baden, het rustgevende badjassenpark én culinair genieten in restaurant Norell óf brasserie Bubbels.

KORTING BIJ MEERDERE NACHTEN
1 nacht
v.a. €124,95 p.p.
2 nachten
v.a. €249,90 €229,90 p.p.
3 nachten
v.a. €374,85 €344,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting incl. uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Culinair genieten van 4 of 5 gangen in restaurant Norell óf 3 gangen verrassingsdiner in brasserie Bubbels (in badjas)

Inclusief deelname aan ons belevenisprogrammaVan heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf slechts € 124,95 p.p. 

Genieten van de lente

Júíst in de lente is een saunabezoek zo goed voor je. Bereid je lichaam voor op de warme temperaturen van de zomer in onze Sequoia sauna. Een hartverwarmende sauna die met haar prachtige Sequoia boom perfect aansluit bij het voorjaar. Relax midden tussen de wortels en heerlijk geurend hout.

Ontdek ons badjassenpark
De bomen krijgen een nieuw bladerdek, het gras straalt in de mooiste groene tinten en de narcissen gaan uit hun bol. De natuur bloeit op, net als jij! Haal een frisse neus in de buitenlucht, doe vitaminen op in de lentezon en wandel op je slippers en in je warme badjas door ons heerlijke badjassenpark.

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.