• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hotel Winterse Wellness

Kies voor weldadige warmte in deze koude maanden. Bij Thermen Bad Nieuweschans verwennen en verrassen we je met onze eigen thermale bron en met onze hartverwarmende sauna’s. Waan je in een heus Scandinavisch landschap, terwijl je opwarmt in de Noorderlicht Sauna en voel de tintelende frisheid tijdens een wandeling door ons badjassenpark.

Extra sfeervol met de vele lichtjes in onze saunatuin (óók te zien vanaf het balkon van je hotelkamer!). Geniet en ontspan, droom weg en rust uit – júist in dit koude seizoen!

KORTING BIJ MEERDERE NACHTEN
1 nacht
v.a. €124,95 p.p.
2 nachten
v.a. €249,90 €229,90 p.p.
3 nachten
v.a. €374,85 €344,85 p.p.

Dit ga je beleven

  • Eén overnachting incl. uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van weldadige warmte in onze sauna’s en thermale baden
  • Nieuwe energie op doen tijdens één van onze bijzondere, winterse saunarituelen (zo fijn en welkom als het buiten koud is!)
  • Een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner van de chef in Restaurant Norell óf in Brasserie Bubbels

Inclusief deelname aan ons belevenisprogrammaVan heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf slechts € 124,95 p.p. 

Warme, weldadige winterdagen

Koude temperaturen én warme wellness. Dát gaat perfect samen. Je lichaam is je extra dankbaar na een dag kuren in onze thermale baden. En je geest wordt blij van onze unieke saunarituelen, dat is zeker. Waan je in een nóg wonderlijkere Scandinavisch landschap. Relax tussen de indrukwekkende takken van een mammoetboom, kom tot rust in onze Droomdome, nestel je in onze weldadige Hö sauna én warm op bij het Noorderlicht. Ontspannen tot in de late (sfeervolle!) avonduurtjes én daarna lekker onder de warme wol….

Boek snel het Winterse Wellness hotel arrangement. Het kan nu!

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.