Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hotel Zomer Special

Het is zomer! Eindeloos genieten van de lange zomerdagen, met een frisse smoothie ontspannen op onze ligweide en afkoelen in het thermaalbad met uitzicht op het prachtige badjassenpark.

Geniet van ons heerlijke Zomer hotelarrangement, inclusief 3 of 5 gangen diner in Restaurant Norell. Onze chefs gaan je deze zomer verrassen, dat is zeker.

Korting bij meerdere nachten
1 nacht
v.a. €109,95 p.p.
2 nachten
v.a. €219,95 €199,95 p.p.
3 nachten
v.a. €359,85 €329,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van onze sauna's en weldadige thermaalbaden
  • Drie of vijf gangen keuze diner van de chef.

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf slechts € 109,95 p.p. 

Dit arrangement is beschikbaar t/m 22 september 2022, op basis van beschikbaarheid. 

nu boeken

Genieten in de zomer!

Wist je dat een saunabezoek in de zomer júist erg goed en gezond voor je is? Door de hoge temperaturen wordt de kerntemperatuur in je lichaam nog hoger én dat werkt weer verkoelend. Na een saunabezoek kun je dus beter tegen de zomerse temperaturen en tegen de warmte van de zon! Waar wacht je nog op?

Kom heerlijk afkoelen
Laat de drukte van alledag achter je en doe nieuwe energie op in een van onze sauna’s op het nieuwe saunaplein. Zin in een verfrissende duik na je rondje sauna? Of heb je het warm gekregen van de stralende zon op onze ligweide? Koel heerlijk af in onze (thermaal)baden, Cool-off belevenis of met een verfrissend drankje.

reserveren

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n., reserveringskosten á € 4,95 per reservering en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

kom ontspannen

Maak een keuze.