Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hotel incl. ontbijt en diner

Er even ‘gewoon’ weer een paar dagen tussenuit. Eindeloze wandelingen, frisse fietstochtjes, genieten van ons prachtige Badjassenpark en één zijn met de natuur...

Word wakker met een uitgebreid ontbijt op je kamer, verhoog je weerstand in onze heilzame thermaalbaden en geniet van een heerlijk 3- of 5 gangen diner op je kamer.

KORTING BIJ MEERDERE NACHTEN
1 nacht
v.a. €99,00 p.p.
2 nachten
v.a. €198,00 €178,00 p.p.
3 nachten
v.a. €297,00 €267,00 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Overnachting incl. uitgebreid ontbijt op je kamer
  • Genieten van een 3- of 5 gangen diner op je kamer
  • Je weerstand verhogen in ons heilzame thermaalbad
  • Een paar dagen volledig tot rust komen in de prachtige omgeving én in ons eigen badjassenpark
  • Inclusief fiets- en wandelroutes

Nu vanaf € 99.- per persoon

 

Let op! Onze saunafaciliteiten zijn nog gesloten.

boek nu

Gezond genieten!

Hoe heerlijk is het om de tijd even stil te kunnen zetten? Om even volledig tot rust te komen en tijd voor jezelf én elkaar te nemen? Júist in deze tijd waarin ontspanning, rust en gezondheid niet altijd vanzelfsprekend is. Hier, in Hotel Thermen Bad Nieuweschans, komen gezondheid en genieten samen.

Want wist je bijvoorbeeld dat ons thermaalbad een heilzame werking heeft? Het verwarmde bronwater is rijk aan mineralen zoals zout, magnesium, jodium en bromide. Door die samenstelling en door de warme temperatuur, heeft het thermaalbad een weldadige werking bij spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, chronische pijn en vermoeidheid. Goed dus voor je lichaam én zacht voor je geest!

Wat nog meer goed is voor je lichaam? Lekker naar buiten, de natuur in! Het geluid van de wind, de fluitende vogels en de geur van bloemen en planten werken stress verlagend. Een halfuurtje in de buitenlucht is al voldoende voor een voorraadje vitamine D. Wandel vanuit je hotelkamer direct de natuur in en ontdek de charme van samen fietsen door het prachtige Oldambt. En, na je fiets- of wandeltocht? Dan is het tijd om op je hotelkamer te genieten van een heerlijk diner. Goed, gezond én bereid met liefde!

ontdek de omgeving

Voorwaarden en maatregelen

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n., reserveringskosten à € 4,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 25,00.

Wij hanteren uiteraard een strikt veiligheids- en hygiëneprotocol dat valt binnen de maatregelen van het RIVM. Bij Hotel Thermen Bad Nieuweschans hebben we extra maatregelen genomen om je verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Neem een kijkje op onze speciale corona-pagina voor meer informatie.

reserveren

Onze maatregelen

Bekijk hier al onze maatregelen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen rondom onze (her)opening.

Maak een keuze.