Badenkaart
Bekijk onze webshop
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Relax arrangement

Spanning in je lichaam, daar wil je van af. Heb je soepele spieren, dan beweeg je een stuk makkelijker. Datzelfde geldt voor je mentale jou. Want ben je ontspannen, dan kun je met meer souplesse omgaan met de dagelijkse hectiek. Juist in deze tijd, is het goed om je lichaam én geest wat meer aandacht te geven. En meer ontspanning, want dat verdien je!

Gun je jezelf ook een relax-moment? Wij verwennen je met een heerlijke ontspanningsmassage, onze heilzame thermale baden én hartverwarmende sauna’s.

Wanneer kom jij ontspannen?
Hele dag
v.a. €77,45 €69,95 p.p.
Avond
v.a. €70,45 €59,95 p.p.

Goed voor je gezondheid

Je lichaam en geest zijn je dankbaar na een dagje genieten bij Thermen Bad Nieuweschans. Naast dat je even helemaal tot rust komt, is een bezoek aan ons resort ook gezond! Laat alle zorgen voor die ene dag achter je én verhoog tegelijkertijd je weerstand. Ideaal, toch? 

Dit ga je beleven:

  • Genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Ontspannen in onze heerlijke thermaalbaden
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten,
  • Ultiem genieten van een weldadige ontspanningsmassage van 35 minuten

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van ons, voor jou.

Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Reserveer direct

Voorwaarden

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Reserveren is noodzakelijk. 

Onze maatregelen

Maak een keuze.