Webshop
TBN Voetenbaden geheel lowres

Vernieuwd saunaplein!

Stap binnen in een Scandinavische droom. Geniet van nóg meer puurheid en beleving. Een fijne, warme plek; ons vernieuwde saunaplein.

ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Zalig Kerst arrangement

Entree thermaalbad met een behandeling

Bij Thermen Bad Nieuweschans vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij Thermen Bad Nieuweschans kan: Ultiem genieten! Ontspannen het jaar afsluiten met dit arrangement inclusief een entree thermaalbad en een weldadige behandeling naar keuze van 50 minuten.

Alleen geldig op 25 & 26 december
Een zalige kerst
€99,50 p.p.

Dit ga je beleven

  • Genieten van onze sfeervol aangeklede thermen.
  • Ontspannen in onze thermaalbaden.
  • Geniet van een weldadige massage of gezichtsbehandeling van 50 minuten naar keuze:
    • Gezichtsbehandeling Grand Cru
    • Ayurvedische massage 

Nu voor € 99,50 per persoon.

Oh, en extra fijn voor een ultieme beleving: We laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

boeken

Zorgeloos genieten & ontspannen

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

reserveren

Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Wil je de sociale verplichtingen deze feestdagen liever hélemaal ontlopen? Boek dan een overnachting in ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans. Ons hotel heeft altijd iets magisch, maar een verblijf tijdens de feestdagen voelt helemaal speciaal. Sfeervolle decoraties en lichtjes gaan hand in hand met een heerlijke overnachting in ons luxe viersterrenhotel.

Heerlijk ontspannen na de feestdagen, wegdromen en helemaal tot rust komen, je door ons in de watten laten leggen en romantisch overnachten tijdens de jaarwisseling? Een overnachting in Hotel Thermen Bad Nieuweschans belooft een Oud en Nieuw zoals nergens anders…

hotel arrangementen

Maak een keuze.