Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Vitaliteit arrangement

Zorg dragen voor jezelf: dat is zeker nu enorm belangrijk. Juist in deze tijd, is het goed om je lichaam en geest wat meer aandacht te geven. Een moment van ontspanning in onze heilzame thermale baden kan je daar goed bij helpen. Vergeet daarbij de innerlijke mens ook niet.

Ondanks dat ons restaurant gesloten blijft, dragen wij zorg voor jouw bloedsuikerspiegel, hydratatie én energiebalans. Met een vitaliteitspakket, want we willen dat je – juist ook nu – compleet én verantwoord blijft genieten. Een gezonde geest heeft immers een gezond lichaam nodig.

Boek nu jouw dagje ontspanning
Hele dag
v.a. €35,00 €29,95 p.p.

Goed voor je gezondheid

Smaakvol én gezond genieten. Je lichaam en geest zijn je dankbaar na een dagje ontspannen bij Thermen Bad Nieuweschans. Naast dat je helemaal tot rust komt, is een bezoek aan ons resort ook heel gezond. Om op een verantwoorde manier te genieten onze thermale baden, bieden wij een vitaliteitspakket aan. Compleet ontspannen, noemen we dat!


Dit ga je beleven:
 • Genieten van al onze weldadige thermaalbaden
 • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
 • Inclusief vitaliteitspakketje (zodat jij tijdens jouw bezoek kunt blijven hydrateren en je bloedsuikerspiegel op peil houdt.)
  • Flesje water
  • Verse smoothie
  • Gezonde reep
  • En nog veel meer!

Neem deel aan ons unieke belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van ons, voor jou.

Dit arrangement is geldig t/m 17 december 2020 op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

reserveer nu

Goed om te weten

In ons resort gelden onverminderd de regels die al sinds maart van kracht zijn voor jouw veiligheid, die van andere gasten en die van onze medewerkers. Daarbij is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Wij hanteren een maximum aantal gasten per dag – om zo de 1.5 meter afstand én jouw en onze veiligheid te kunnen waarborgen. Dit betekent extra rust én ruimte voor jou!

Je kunt op dit moment gewoon van onze saunafaciliteiten, baden en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas zijn wel onze wellness restaurants gesloten, maar we zorgen voor een verantwoord alternatief in de vorm van gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketen.

Op onze speciale maatregelen pagina vind je alle maatregelen op een rij, in een handig overzicht.

onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Massages

Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling!

Voor een complete beleving

Maak een keuze.