Ik heb een voucher
voucher inwisselen
DE NL

Hoera, je kunt weer komen genieten!

Maak weer gebruik van je badenkaart

Iedere week, iedere maand of af en toe een uurtje. Als badenkaarthouder weet je wat eindeloos genieten is. En, wat hebben we jou gemist!

Goed nieuws, want vanaf 1 juli is Thermen Bad Nieuweschans weer volledig geopend! En, wil je eerder een dagje komen ontspannen? Ook dat kan, want onze thermale baden, ons badjassenpark, ons beautycentrum én onze restaurants zijn vanaf 1 juni ál geopend.

Maak weer gebruik van jouw badenkaart én beleef pure ontspanning!

Reserveren? Nieuw én noodzakelijk!

Onbezorgd genieten, dat is wat je gewend bent van ons resort én van je badenkaart. Om dat fijne onbezorgde gevoel vast te blijven houden, hebben we een aantal nieuwe maatregelen opgesteld. Zo vragen we óók jou als badenkaarthouder, om vooraf je entree bij ons te reserveren. En, zo hanteren we verplichte aankomst- en vertrektijden.

Alles om onze gastenaantallen te reguleren, alles om de veiligheid en gezondheid van jou én van onze medewerkers te kunnen waarborgen, én alles om jou de rust, ruimte en aandacht te geven die je van ons gewend bent. Dus, welkom terug, maar wel een beetje anders dan anders…

Reserveren:
Stap 1. Klik op de button "boek nu"
Stap 2. Kies de dag waarop jij wil komen ontspannen
Stap 3. Kies jouw aankomst- en vertrektijd 
Stap 4. Vul je gegevens in en klik op "volgende"

Je ontvangt jouw reserveringsbevestiging per e-mail.

boek nu

Goed om te weten:

  • Vanaf 1 juni zijn onze thermale baden, onze restaurants, het badjassenpark, de tuinen en ons beautycentrum geopend. Vanaf 1 juli breiden we dit uit met de opening van onze saunafaciliteiten.

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het (óók als badenkaarthouder) verplicht om je entree bij ons te reserveren. Je reserveert een tijdslot van maximaal 6 uur, voor je aankomst en vertrek, en binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

  • Al onze baden zijn alleen toegankelijk mét badkleding. In de sauna (dus, vanaf 1 juli) is badkleding juist niet toegestaan. Dit met uitzondering van badkledingdagen. Iedere woensdag is het in het saunagedeelte badkledingdag. Op die dag is het dus verplicht om zowel in de baden als in de sauna’s badkleding te dragen.

reserveer hier jouw entree

1,5 meter samenleving - Thermen Bad Nieuweschans

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen

Onze maatregelen

Bekijk onze maatregelen

Maak een keuze.