Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Geniet van zuivere wellness

Maak gebruik van je badenkaart

Kies jij voor rustige, zomerse dagen? Kom ontspannen bij Thermen Bad Nieuweschans en maak weer gebruik van jouw badenkaart. Beleef pure ontspanning, dichtbij huis!

We vragen óók jou als badenkaarthouder, om vooraf je entree bij ons te reserveren. En, zo hanteren we verplichte aankomst- en vertrektijden.

Welke badenkaart heb jij?

Reserveren? Nieuw én noodzakelijk!

Onbezorgd genieten, dat is wat je gewend bent van ons resort én van je badenkaart. Om dat fijne onbezorgde gevoel vast te blijven houden, hebben we een aantal nieuwe maatregelen opgesteld. Zo vragen we óók jou als badenkaarthouder, om vooraf je entree bij ons te reserveren. En, zo hanteren we verplichte aankomst- en vertrektijden.

Alles om onze gastenaantallen te reguleren, alles om de veiligheid en gezondheid van jou én van onze medewerkers te kunnen waarborgen, én alles om jou de rust, ruimte en aandacht te geven die je van ons gewend bent. Dus, welkom terug, maar wel een beetje anders dan anders…

Reserveren:
Stap 1. Klik op de button "boek nu"
Stap 2. Kies de dag waarop jij wil komen ontspannen
Stap 3. Kies jouw aankomst- en vertrektijd 
Stap 4. Vul je gegevens in en klik op "volgende"
Stap 5: Jouw reservering is compleet en je ontvangt jouw reserveringsbevestiging per e-mail. 

Het genieten kan dan beginnen. 

Let op! Heb je een reservering bij ons gemaakt, dan gaat dit ook direct van jouw badenkaart tegoed af.

boek nu

Goed om te weten:

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het (óók als badenkaarthouder) verplicht om je entree bij ons te reserveren. Je geeft een aankomst en vertrektijd op, en binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten. 

  • Al onze baden zijn alleen toegankelijk mét badkleding. In de sauna is badkleding juist niet toegestaan. Dit met uitzondering van badkledingdagen. Iedere woensdag is het in het saunagedeelte badkledingdag. Op die dag is het dus verplicht om zowel in de baden als in de sauna’s badkleding te dragen.

onze maatregelen

1,5 meter samenleving - Thermen Bad Nieuweschans

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen

Onze maatregelen

Bekijk onze maatregelen

Maak een keuze.