• Retreats

Ons beautycentrum is geopend

Nu óók losse behandelingen te boeken

Een moment voor jezelf, even ontsnappen aan de drukte van alledag, weg van alle prikkels én nieuwe positieve energie opdoen: het kan weer in ons beautycentrum!

Geef je lichaam de aandacht die het verdient, met een heerlijke ontspannende massage, een effectieve gezichtsbehandeling óf met een verwenmoment voor je handen. Goed voor jezelf zorgen en écht de tijd voor jezelf nemen is júist nu zo belangrijk.

Een greep uit onze beautybehandelingen ...

Puur genieten in ons beautycentrum

Thermen Bad Nieuweschans beschikt over een luxe beautycentrum. Iedere dag staan onze ervaren masseurs en schoonheidsspecialisten voor jou klaar om je hier heerlijk in de watten te leggen. Of je nu kiest voor een verzorging van je handen, een gezichtsbehandeling, volledige lichaamsbehandeling of een uitgebreide massage: neem er de tijd voor!

Een bezoek aan ons beautycentrum is een cadeautje voor jezelf. Er echt even helemaal tussenuit en je door onze experts laten verwennen. We maken gebruik van de producten van BABOR en die zijn een feestje voor je huid. Je voelt je als herboren!

Ook fijn; het beautycentrum is gescheiden van ons hotel en van de wellness én nu óók tijdelijk beschikbaar voor mensen die een behandeling willen maar niet in ons hotel blijven overnachten.

Volledig ontspannen?

Wil je genieten van het complete wellnessgevoel, inclusief culinaire beleving op jouw hotelkamer én een heerlijke behandeling van 50 minuten? Maak van je bezoek een heerlijk uitgebreide beleving door voor een hotelarrangement te kiezen.

Kies voor kostbare tijd voor jezelf, of voor elkaar. Blijf overnachten in ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans én kom even helemaal tot rust…

 

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.