• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Introduction image

Dr. BABOR Clean- formance

Verbeter de huid van binnenuit

Wij geloven in schoonheid. Beter nog: onze beauty-experts weten precies wat er voor schoonheid nodig is. En veel van deze schoonheid komt uit onze directe omgeving, puur natuur! Zó ook de producten die we gebruiken tijdens onze Dr. BABOR Cleanformance behandeling. ‘Clean’ formuleringen met minstens 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Vegan én effectief. Perfect voor de jonge huid, maar ook voor de milieubewuste vrouw!

Gezichtsbehandeling Cleanformance

50 minuten
  • Vegan & clean producten
  • Heerlijk ontspannend
  • Reiniging met biologisch afbreekbare reinigingspads
  • Stimulering van de doorbloeding
  • Dieptereiniging met de Multi Clay Cleanser en de Deep Cleansing Pads
  • Serum wordt ingemasseerd
  • Heerlijke massage met een intensief verzorgend masker
  • Afsluitende oogverzorging en gezichtsverzorging

Dit doet Dr. BABOR Cleanformance voor jou

Kies voor een gezonde teint die van binnenuit straalt. De Dr. BABOR Cleanformance behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gedehydrateerde, veeleisende jonge huid.

Tijdens de behandeling wordt de huidbarrière op een natuurlijke manier versterkt en de huid tegelijkertijd intensief gehydrateerd. Het resultaat? Een frisse, gezond uitziende, stralende huid met een zachte glans. Een teint die zo zacht straalt alsof deze met ochtenddauw is bedekt, de zogeheten ‘Dewy skin’. Oftewel: geniet van een dauwfrisse huid.

 

Veganistische verzorging

Bewustzijn gaat voor steeds meer mensen een belangrijke(re) rol spelen in hun leven. Bewustwording van wat je eet, maar ook wat je op je huid aanbrengt. Steeds vaker vragen we onszelf af waar onze producten en ingrediënten nu eigenlijk vandaan komen. En steeds vaker kiezen we bewust voor natuurlijke producten.

Cleanformance van Dr. BABOR staat voor ‘Clean Beauty’. Vrij van dierlijke ingrediënten, gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en synthetische geuren. Wat er dan wél in zit? De ‘normale’ maximale performance die we van Dr. BABOR gewend zijn. Pre- en probiotica zorgen voor een ‘healthy glow’ en werken als een beschermingsschild tegen milieu-invloeden. Want, alleen een goed beschermde en gezonde huid kan immers stralen!

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ontdek meer

Maak een keuze.