Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Groninger Koolzaad hamam

Met de echte Groninger koolzaadzeep

Ervaar een eeuwenoud reinigingsritueel uit het hart van Centraal-Azië. Honderden jaren geleden wisten ze daar al precies wat genieten was. En dát gevoel kun je nu ook ervaren bij Thermen Bad Nieuweschans. Met een échte Groningse twist...

Hamam

50 minuten
  • Traditionele scrub van het lichaam
  • Heerlijk zeepritueel
  • De voor- en achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd
  • Inclusief wassen van de haren
  • Mét Groninger koolzaadzeep

Hoe werkt het?

In ons badhuis neem je plaats in de stoomcabine, waardoor je poriën verwijden en de huid beter gereinigd kan worden. Op een verwarmde tafel word je overgoten met warm water. Het gehele lichaam wordt gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens word je op traditionele wijze ingezeept en gemasseerd met de lokale Groninger koolzaadzeep.

Na het ritueel voelt je huid zijdezacht aan en voel je je weer als herboren.

De Hamam is een heerlijke, intense beleving voor lichaam en geest. Word je blij van... Echt!

 

Oosters ritueel met Groningse twist...

Wie bekend is in Groningen, kent ook de prachtige velden vol bloeiende koolzaad. Van oudsher wordt er een Groningen veel koolzaad verbouwd, een knalgeel geurend gewas dat vooral prachtig in bloei staat in de maanden april en mei. Uit de zaden wordt plantaardige olie geperst wat o.a. voor biobrandstof wordt gebruikt, maar dus óók voor onze eigen Groningse Koolzaadzeep die we gebruiken tijdens onze Hamam behandeling. 

De voordelen voor je huid? Het werkt kalmerend, vochtinbrengend en biedt een goede verzorging voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid. En niet heel onbelangrijk; de geur is heerlijk ontspannend.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.