Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer

Groninger Koolzaad hamam

Met de echte Groninger koolzaadzeep

Treed binnen in ons badhuis en ervaar een eeuwenoud reinigingsritueel uit het hart van Centraal-Azië. Honderden jaren geleden wisten ze daar al precies wat genieten was. En dát gevoel kun je nu ook ervaren bij Thermen Bad Nieuweschans. Met een échte Groningse twist....

Hamam

35 minuten
  • Traditionele scrub van je lichaam
  • Heerlijk zeepritueel
  • De achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd
  • Mét Groninger koolzaadzeep

Hamam

50 minuten
  • Traditionele scrub van het lichaam
  • Heerlijk zeepritueel
  • De voor- en achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd
  • Inclusief wassen van de haren
  • Mét Groninger koolzaadzeep

Hoe werkt het?

In ons badhuis neem je plaats in de stoomcabine, waardoor je poriën verwijden en de huid beter gereinigd kan worden. Op een verwarmde tafel word je overgoten met warm water. Het gehele lichaam wordt gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens word je op traditionele wijze ingezeept en gemasseerd met de lokale Groninger koolzaadzeep.

Na het ritueel voelt je huid zijdezacht aan en voel je je weer als herboren.

De Hamam is een heerlijke, intense beleving voor lichaam en geest. Word je blij van....Echt!

 

Oosters ritueel met Groningse twist...

Wie bekend is in Groningen, kent ook de prachtige velden vol bloeiende koolzaad. Van oudsher wordt er een Groningen veel koolzaad verbouwd, een knalgeel geurend gewas dat vooral prachtig in bloei staat in de maanden april en mei. Uit de zaden wordt plantaardige olie geperst wat o.a. voor biobrandstof wordt gebruikt, maar dus óók voor onze eigen Groningse Koolzaadzeep die we gebruiken tijdens onze Hamam behandeling. 

De voordelen voor je huid? Het werkt kalmerend, vochtinbrengend en biedt een goede verzorging voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid. En niet heel onbelangrijk; de geur is heerlijk ontspannend.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Maak een keuze.