Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

OPI gellak

Laat je nagels stralen

Je nagels weer keurig en kleurig? Dat kan met de fijne gellakken van OPI. Van uitgesproken kleuren tot natuurlijke tinten. Voor een verzorgd en langdurig resultaat.

Shellac

Verwijderen van Gel-color voet

25 minuten
Meest gekozen

GelColor by OPI

35 minuten
  • Laat je nagels weer stralen.
  • Heeft u nog gellak op de nagels? Boek dan de behandeling 'Verwijderen van Gel-color' bij.

Over GelColor by OPI

OPI is een Amerikaans cosmetica merk dat sinds 1993 ook in Nederland verkrijgbaar is. Hun GelColor lak behoort zonder twijfel tot de meest populaire producten. Er is een zeer breed assortiment kleuren verkrijgbaar, elk voor- en najaar aangevuld met 12 nieuwe trendy kleuren. Met GelColor by OPI ben je verzekerd van schitterende, glanzende nagels. GelColor by OPI is uiteraard ook ideaal op je teennagels. Voor een mooi, verzorgd en langdurig resultaat.

Hoe lang blijft OPI nagellak zitten?
GelColor by OPI is een revolutionaire nagellak die bestaat uit een speciale gel. Dit resulteert in een optimale hechting. Onze beauty specialist laat de GelColor lak uitharden onder een LED lamp, waardoor deze direct droog is. Hierdoor is het risico op beschadigingen minimaal. De kleur blijft (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagels) maar liefst twee weken perfect zitten. Zonder de intense hoogglans te verliezen.

De lang houdende kleuren maken OPI gellak ideaal voor speciale gelegenheden. Voor wie geen tijd heeft om telkens opnieuw haar nagels te lakken. Of voor wie zich op vakantie geen zorgen wil maken over haar nagellak.

OPI gellak is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder je natuurlijke nagels te beschadigen. Of je laat het aan onze beauty specialisten over.

Laat jij je nagels stralen?
Boek een OPI gellak behandeling bij Thermen Bad Nieuweschans.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Massages

Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling!

Voor een complete beleving

Maak een keuze.