• Retreats
app afbeelding thermen v3

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Exclusieve massages

Maak je dagje wellness compleet en boek een van deze unieke massages.

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is naast een bijzondere vooral ook een diep ontspannende ervaring. Bij deze energetische massage gebruiken we speciale, warme Indiase kruidenolie. De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen brengen je ontspanning én een innerlijke balans.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.
65 minuten
€94,95 p.p.

Shiatsu drukpuntmassage

Bij deze drukpuntmassage worden blokkades opgeheven en de energiebalans hersteld. Pijn en stress kunnen hierdoor verminderen en je voelt je direct energiek en meer ontspannen.

AANTAL MINUTEN EN PRIJS
50 minuten
€79,95 p.p.

Nordic Pulse Behandeling

Ritmische, schommelende bewegingen en een fijne geur van de Noorse bossen. Een Nordic Pulse behandeling is werkelijk een bijzonder, ontspannen ervaring. Het geheim van deze behandeling? Dat zit ‘m in de wiegende, rollende en schuddende technieken waarmee onze masseur jouw lichaam in beweging brengt.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.

Trollfjel Stempelmassage

Een heerlijke warme olie massage met hete stempelkussens gevuld met bergkruiden. Ontstaan in het Trollengebergte van de prachtige noordelijke eilandengroep de Lofoten in het mooie Noorwegen.

AANTAL MINUTEN EN PRIJS
65 minuten
v.a. €94,95 p.p.

Exclusieve massage

Exclusief door Thermen Bad Nieuweschans ontwikkelde massages. Met een massage geef je een cadeau aan jezelf! Of je nu op zoek bent naar verzachting of verlichting, rust of een weldadige ervaring: met de massages van Thermen Bad Nieuweschans is het allemaal mogelijk.

Reserveer nu jouw heerlijke dagje ontspanning en kies jouw verwenmoment in stap 2 van de reservering. Wanneer kom jij weer genieten?

Beauty centrum

In het prachtige beauty centrum van Thermen Bad Nieuweschans heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring.

Kies uit verschillende unieke massages, een heerlijk Groninger Koolzaad hamam ritueel of ga voor die pure aandacht voor je voeten bij onze pedicure.

Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen. 

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag!

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.