• Retreats
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Nordic Pulse behandeling

Ritmische, schommelende bewegingen en een fijne geur van de Noorse bossen. Een Nordic Pulse behandeling is werkelijk een bijzonder, ontspannen ervaring. Het geheim van deze behandeling? Dat zit ‘m in de wiegende, rollende en schuddende technieken waarmee onze masseur jouw lichaam in beweging brengt. Hierdoor kom je in een diepe ontspanning en verdwijnen blokkades uit je lichaam.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.

50 minuten

50 minuten
  • Aandacht voor de voor- en achterzijde van je lichaam
  • Een bijzondere vorm van massage zonder olie en mét fijne, kleine en schommelende bewegingen
  • Geniet van het ritmische wiegen en stretchen van je lichaam
  • De zogeheten pulsebewegingen zorgen ervoor dat spanning en blokkades worden weggenomen
  • De masseur richt extra aandacht op spierspanningen in jouw lichaam
  • Deze behandeling kan met (bad)kleding worden ondergaan, comfortabel op jouw manier
  • Geniet ondertussen van rustgevende muziek en heerlijke natuurlijke geuren

Wat is Nordic Pulsing?

Hallo ontspanning, vaarwel blokkades! Vergeet alledag en laat je meenemen in dit bijzondere moment. Met deze unieke behandeling kom je in diepe ontspanning en maak je weer contact met je lichaam. Onze masseurs helpen je daarbij. Met ritmische, schommelende bewegingen, van zacht tot krachtig en van gelijkmatig tot verrassend. Het zorgt ervoor dat spanningen uit je lichaam verdwijnen, met als resultaat een gevoel van innerlijke rust en opluchting.  
 
‘Pulsing’ is een massagevorm waarbij je lichaam met wiegende, rollende en schuddende technieken in beweging wordt gebracht. Door de ‘stroming’ die zo ontstaat, word je je bewust van spanning en blokkades. De pulsen verspreiden zich onbewust én diep door je lichaam. Vergelijk ’t met een druppel die in het water valt, waarbij er golfbewegingen ontstaan die steeds verder uitdeinen. Deze techniek zorgt ervoor dat blokkades in je lichaam worden losgelaten en verdwijnen en zorgen ervoor dat je weer meer energie ervaart.  

De Nordic Pulse behandeling is genieten op z’n puurst. En, op jouw manier! Tijdens de behandeling kun je ervoor kiezen om je (bad)kleding aan te laten. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van olie, kan de masseur door de handdoeken heen unieke, zachte en diepwerkende massagetechnieken toepassen. Samen met de ontspannende muziek en de fijne geur van de natuur uit ’t Noorden, brengt deze behandeling een rustgevende en geborgen gevoel. Een heerlijke behandeling dus, in alle opzichten!

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.