Webshop
cryobehandeling

Nieuw: Cryokaart

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Cryotherapie. Koop nu een Cryokaart en profiteer van mooie kortingen.

Meer info
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Intensieve massages

Maak je dagje wellness compleet en boek een van deze intensieve massages.

Detox Cupping Massage

Een massage, die goed is voor je spieren en ook ontgiftend werkt. Een combinatie van intensieve en krachtige strijkbewegingen en wellnesscupping. Het stimuleert de doorbloeding met een direct detox-effect.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.

Zweedse Sports Massage

Goed voor je spieren, goed voor jou. Een sportmassage verbetert de conditie van je spieren. Een uitkomst bij veel sportblessures. En pure ontspanning voor spieren die door vermoeidheid, stress of overbelasting wat extra aandacht en zorg nodig hebben. Een stevige massage specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€69,95 p.p.

Vitaliteitsmassage

Met een intensieve massage waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken als cupping en stretching en krachtige grepen en bewegingen. Een uitkomst bij specifieke ademhalingsklachten als bronchitis, astma, hyperventilatie of post-COVID klachten.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€69,95 p.p.

Intensieve massages

Je hebt een druk leven en bent altijd in beweging. Dat vraagt veel van jou en van je spieren. Die continue belasting of die verkeerde houding, kunnen voor vervelende klachten zorgen. Een intensieve massage biedt verlichting en verzachting. Onze masseur gaat net wat specifieker te werk dan tijdens een ontspanningsmassage en oefent meer druk uit op de spieren. 

Een intensieve massage is een stevige, stimulerende massage die het herstel van de spieren bevordert. Een sportmassage is niet alleen voor sporters. Vermoeidheid, stress en/of overbelasting kunnen bij iedereen klachten aan de spieren veroorzaken.

Reserveer nu jouw heerlijke dagje ontspanning en kies jouw verwenmoment in stap 2 van de reservering. Wanneer kom jij weer genieten?

entree reserveren

Beauty centrum

In het prachtige beauty centrum van Thermen Bad Nieuweschans heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring.

Kies uit verschillende unieke massages (van ontspannend, tot meditatief of bijzonder intensief), een heerlijk Groninger Koolzaad hamam ritueel, of ga je voor de bijzondere werking van een lichaamspakking? Naast al dit lekkers is er ook aandacht voor je voeten en handen bij onze pedicure en manicure.

Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen. 

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag!

onze arrangementen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

NIEUW: Cryokaart

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Cryotherapie.

meer info

Maak een keuze.