• Retreats
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Thermen Cadeau

Wie gun jij een echt ontspanmoment?

Rust, weldadige warmte en liefdevolle aandacht. En dat verpakt als een geschenk: het Thermen Cadeau. Heerlijk om te krijgen én om te geven.

Het Thermen Cadeau is een uitnodiging om te genieten. Bestel de cadeaubon online en we laten het bezorgen bij jou thuis, de jarige, jouw geliefde of bij wie je maar wilt verrassen.

Kies voor een fysieke cadeaubon met waarde naar keuze
Direct in je mailbox ontvangen? Kies voor een bon als PDF
Of maak het speciaal; kies voor de luxe geschenkverpakking met fijne extra’s!

Een uitnodiging om te genieten

Van een dagje ontspannen in onze thermen en culinair genieten in onze restaurants, tot een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Of, wat dacht je van een fijn beautyproduct voor thuis? Thermen Cadeau is pure wellness in een doosje óf in de vorm van een cadeaubon.

En helemaal fijn? De cadeaubon is te verzilveren bij álle Thermen Resorts. Kies jij voor de natuur en rust van Thermen Soesterberg? De wereldse wellnessrituelen van Thermen Bussloo? De sereene rust van Thermen Maarssen? Het luxe genieten bij Thermen Maastricht? Het zuiverste en helende water van de minerale bronnen van Thermen Bad Nieuweschans? Of, laat je je betoveren met de oosterse sferen van Thermen Berendonck? De ontvanger van Thermen Cadeau mag zelf kiezen, dat is wel zo ontspannen, toch?

Maak het speciaal met een luxe geschenkverpakking

Nóg mooier om te geven en fijner om te ontvangen? Geef het Thermen Cadeau in een luxe geschenkverpakking!

Met het openen van deze luxe box, begint de ontspanning direct. Fijne extra’s voor een weldadig wellnessmoment voor thuis. Laat de ontvanger stralen met de BABOR gezichtsverzorging, geef kracht, liefde en energie in de vorm van een persoonlijk edelsteen. En, natuurlijk de cadeaubon met waarde naar keuze voor een ontspanmoment in het vooruitzicht. Verrassing én verwennerij, in de vorm van een mooi doosje!

Onze voorwaarden

Goed om te weten: jouw Thermen Cadeau heeft enkele voorwaarden...

bekijk

Onze webshop

De lekkerste verzorgingsproducten als cadeau. Bekijk onze unieke cadeaus en geschenksets voor je geliefde óf voor jezelf!

ontdek meer

Maak een keuze.