reserveer direct
Sauna entree Arrangementen
DE NL

Geef een ontspannen cadeau

en kies zelf de waarde

Laat de ontvanger zelf een heerlijk arrangement samenstellen!

Maak hieronder jouw keuze voor de verzendmethode. Indien je kiest voor de optie 'Digitaal als PDF' dan ontvang je de cadeaubon direct na afrekenen via e-mail. Kies je voor de optie ‘Verzenden per post’ dan ontvang je de cadeaukaart binnen 5 werkdagen bij jou thuis.
De bon dient in 1x te worden besteed.

Bestellen

Wil je iemand verrassen met een dagje wellness? Geef een cadeaubon voor één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland cadeau!

Geef cadeau

De voordelen

  • Laat de ontvanger zelf een heerlijk arrangement samenstellen
  • Mét de mogelijkheid om te kiezen uit onze vier resorts; Thermen Bad Nieuweschans, Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg of Thermen Berendonck.
  • De cadeaubon is een jaar geldig

Voorwaarden

De cadeaubon kan tot uiterlijk één jaar na uitgifte ingewisseld worden. Het bedrag dat op je cadeaubon staat vermeld, moet in één keer besteed worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Elke verandering in de waarde en/of kenmerken maakt de cadeaubon ongeldig. Het is niet mogelijk met een cadeaubon een nieuwe bon of voucher aan te schaffen.

Verlengen

Onze cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. Heb je de cadeaubon niet binnen de geldigheidstermijn in kunnen wisselen? Een verlopen cadeaubon kan tot 6 maanden na de geldigheidsdatum, ingeleverd worden bij de receptie van de Thermen. Voor het verlengen worden eenmalig administratiekosten in rekening gebracht à € 7,95.

Maak een keuze.