Webshop
Dancer arrangement v2

Kerst 2021

Sfeervolle decoraties en lichtjes gaan hand in hand met een heerlijke overnachting in ons luxe hotel.

Een overnachting in Hotel Thermen Bad Nieuweschans belooft een Kerst zoals nergens anders…

ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Cadeaubon met waarde

Fijn om te ontvangen, nóg fijner om te geven.

Stilte, ruimte en weldadige warmte. Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht! Wil jij iemand verrassen met een dagje wellness én hem of haar volledig laten ontspannen in onze sauna’s en thermale baden? Geef een cadeaubon met waarde; pure ontspanning en verwennerij!

Bepaal zelf jouw cadeau al vanaf € 10,-
Online cadeaukaart, direct in je mailbox
Of met track & trace op je deurmat

Ontspanmoment naar keuze

Onze cadeaubon nodigt uit om te genieten. En om tot rust te komen. Verras jouw vriend(in), familielid of geliefde met een heerlijke dag ontspanning in onze weldadige sauna’s en thermale baden. Of met een welverdiende gezichtsbehandeling of massage die hen laat wegdromen.

Met de cadeaubon kan de ontvanger een entree, een beautyproduct óf een compleet arrangement naar keuze uitzoeken in één van de resorts van Quality Wellnessresorts. Dus ook bij ons zusje Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg en Thermen Bussloo. En ook fijn? De cadeaubon is maar liefst 2 jaar geldig, nog tijd genoeg dus om een saunabezoekje ermee in te plannen!

Bestel hier

Eenvoudig online te bestellen

Een verjaardag, als bedankje of gewoon zomaar… Een cadeaubon voor een dagje wellness is altijd een goed idee – voor hem én voor haar! En het mooie is, een cadeaubon heb je al vanaf €10.- en is heel eenvoudig online te bestellen.

Kies hieronder hoe je jouw cadeaubon wilt ontvangen. Per e-mail als PDF, zodat je ‘m zelf kunt printen of een cadeaukaart per post. Indien je kiest voor de optie ‘’Digitaal als PDF’ dan ontvang je de cadeaubon direct na afrekenen via e-mail. Kies je voor ‘Verzenden per post’ dan ontvang je de cadeaukaart binnen 5 werkdagen bij jou thuis. Wij weten zeker, met alle exemplaren heb je een mooi cadeau in handen om iemand mee te verrassen!

Kies jouw bedrag en verzendmethode

Onze voorwaarden

Goed om te weten: jouw Wellnesscadeau heeft enkele voorwaarden...

Bekijk

Sauna is gezond

Een saunabezoek is een ware boost voor je immuunsysteem. En dat komt zeker in deze tijden van pas. Lees meer over de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek.

Bekijk

Maak een keuze.