Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Cadeaubon voorwaarden

De cadeaubon/card kan tot uiterlijk twee jaar na uitgifte ingewisseld worden bij Thermen Bad Nieuweschans of bij één van de zusterbedrijven (Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Thermen Berendonck). Het op de cadeaubon/card vermelde arrangement of de waarde kan in meerderen keren besteed worden.De cadeaubon/card is niet inwisselbaar voor contant geld. Elke verandering in de waarde en/of kenmerken maakt de cadeaubon/card ongeldig. Voor het verzenden van de cadeaubon/cards brengen wij € 4,95 aan verzend- en administratiekosten in rekening. Het is niet mogelijk om met een cadeaubon van Thermen Bad Nieuweschans een nieuwe cadeaubon of voucher aan te schaffen. 

Wij geven de mogelijkheid om cadeaubonnen/cards voor arrangementen cadeau te geven. Aangezien onze cadeaubonnen/cards 2 jaar geldig zijn kan het zijn dat in de loop van het jaar de inhoud en/of de prijs van een arrangement wijzigt. Indien het arrangement duurder is geworden, dan dient de meerprijs te worden bijbetaald op de dag van het bezoek. Echter kan er ook voor worden gekozen om de waarde van de cadeaubon/card te besteden aan een ander (of goedkoper) arrangement, zodat er niet hoeft worden bijbetaald.

Cadeaubon/card verlengen

Cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. Mocht het er desondanks toch niet van gekomen zijn om je cadeaubon in te wisselen, dan bieden wij je de mogelijkheid om je cadeaubon alsnog in te wisselen. Je kunt je verlopen cadeaubon tot 6 maanden, na de geldigheid die op de bon vermeld staat, inleveren bij de receptie van Thermen Bad Nieuweschans, Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg of Thermen Berendonck. Hiervoor worden eenmalig administratiekosten in rekening gebracht á € 7,95.

Maak een keuze.