Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer

Wij zijn weer gedeeltelijk geopend

 

Corona- update 12-05-2021

Thermen Bad Nieuweschans is weer gedeeltelijk geopend, zodat jij kunt komen genieten van een ontspannen hotelverblijf, een heerlijke massage of effectieve gezichtsbehandeling én van onze thermale baden, of een drankje op het terras.
 
Onze buiten thermaalbaden zijn geopend. Als hotelgast kun je óók weer bij ons genieten van een culinair 3- of 5 gangendiner – geserveerd op je hotelkamer of op het terras - én van een uitgebreid belevenisprogramma met één-op-één ontspanningssessies. Alle sauna's blijven helaas t/m tenminste 8 juni 2021 gesloten in verband met de maatregelen tegen het coronavirus. Lees hier meer over de heropening van onze baden.
 
Het is vanaf nu dus weer mogelijk om een ontspannende massage of andere beautybehandeling te ondergaan in het beautycentrum van Thermen Bad Nieuweschans. Dit kan in combinatie met een overnachting in ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans, maar je kunt dit óók (tijdelijk) als losse behandeling bij ons boeken.  

Mondkapjes Het dragen van een mondkapje binnen ons resort is verplicht.
In -en uitchecken Max. één persoon per boeking inchecken.
Aanwijzingen Volg de aanwijzingen van onze medewerkers.
Hygiëne Wij treffen extra hygiënemaatregelen.
Horeca Ons terras is geopend voor een hapje en drankje.
Beautycentrum Wij treffen aanvullende beauty maatregelen.
Baden Onze buitenbaden zijn geopend.
Gezondheid Corona-symptomen = Thuis blijven.
Betalen Betalen kan alleen contactloos of met pin.

Welke maatregelen treffen wij voor de gedeeltelijke heropening?

Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is alles volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een zorgeloos en veilig verblijf. Op deze manier kun jij onbezorgd genieten én ontspannen!

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze arrangementen

Onze arrangementen

Maak een keuze.