• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Cryotherapie in combinatie met sauna én baden?

Opwarmen en ontspannen in onze heerlijke warme sauna’s en weldadige thermale baden; daarvan is inmiddels algemeen bekend dat dit een positief effect heeft op lichaam en geest. De ijskoude sensatie van onze nieuwe Cryo behandeling blijkt óók heel goed voor je te zijn én heeft een ongekend groot aantal gezondheidseffecten. En, een goede gezondheid? Dat staat bij ons natuurlijk met stipt bovenaan.

Maar, is een Cryo behandeling verantwoord in combinatie met een verblijf in onze thermen?

Sauna, Cryo én thermale baden?

Een perfecte combinatie! Een Cryo behandeling zorgt namelijk voor een versterkend én positief effect op je lichaam. In combinatie met onze warme sauna’s en weldadige thermale baden is het een cadeautje voor jezelf. En voor je lichaam.

Oók na afloop van de Cryo behandeling is het van belang om te blijven bewegen, waardoor je bloedcirculatie optimaal is. En net als bij een saunabezoek, moet je na een Cryo behandeling je lichaam even de tijd geven om te herstellen.

Stap na je ijskoude sensatie rustig in onze heilzame thermale baden, kom volledig tot rust en gun je lichaam een heerlijk moment van ontspanning. En, heb je het nog steeds een beetje koud? Warm op in één van onze hartverwarmende sauna’s. 

Kuren, relaxen én gezond genieten

Ontspannen in thermaal water uit eigen bron; dat is uniek. Maar vooral ook heel heilzaam. Het thermale water van onze binnen- en buitenbaden beschikt over een bijzonder heilzame werking op lichaam en geest én nodigt uit om heerlijk te ontspannen.

Het verwarmde bronwater is rijk aan mineralen zoals zout, magnesium, jodium en bromide. Door die samenstelling, en door de warmte en rust die je tijdens een verblijf aan onze baden neemt, kan een bezoek aan ons resort een weldadige werking hebben bij spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, chronische pijn en vermoeidheid. Goed dus voor je lichaam én zacht voor je geest!

Wat doet Cryo met je lichaam?

Bekijk meer

Cryo- arrangementen

Volledig genieten van onze sauna's, baden én een Cryo behandeling.

Bekijk meer

Maak een keuze.