• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Ontspannen tijdens de feestdagen

Warme, liefdevolle en vooral zorgeloze Kerstdagen, een Kerst zonder al te veel stress en zonder te veel ‘moeten’. Bij Thermen Bad Nieuweschans vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij Thermen Bad Nieuweschans kan: Ultiem genieten!

Genieten tijdens de kerstvakantie

Ontsnap aan de verplichtingen tijdens de feestdagen en kom heerlijk ontspannen bij Thermen Bad Nieuweschans. Met onze uitgebreide arrangementen ga je volledig uitgerust het nieuwe jaar in.

Ontspannen, genieten en helemaal tot rust komen tijdens de feestdagen, dat wil jij toch ook?

Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Hotel Thermen Bad Nieuweschans is dé plek voor pure ontspanning tijdens de feestdagen. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid.

Er is niets fijner dan na een heerlijk dagje genieten van onze sauna's en baden lekker te blijven slapen, en zo jouw ontspannen gevoel te verlengen! Zeker tijdens de kerstvakantie!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.