Webshop
cryobehandeling

Nieuw: Cryokaart

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Cryotherapie. Koop nu een Cryokaart en profiteer van mooie kortingen.

Meer info
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Ontspannen tijdens de feestdagen

Warme, liefdevolle en vooral zorgeloze Kerstdagen, een Kerst zonder al te veel stress en zonder te veel ‘moeten’. Bij Thermen Bad Nieuweschans vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij Thermen Bad Nieuweschans kan: Ultiem genieten!

Genieten tijdens de kerstvakantie

Ontsnap aan de verplichtingen tijdens de feestdagen en kom heerlijk ontspannen bij Thermen Bad Nieuweschans. Met onze uitgebreide arrangementen ga je volledig uitgerust het nieuwe jaar in.

Ontspannen, genieten en helemaal tot rust komen tijdens de feestdagen, dat wil jij toch ook?

bekijk onze arrangementen

Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Hotel Thermen Bad Nieuweschans is dé plek voor pure ontspanning tijdens de feestdagen. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid.

Er is niets fijner dan na een heerlijk dagje genieten van onze sauna's en baden lekker te blijven slapen, en zo jouw ontspannen gevoel te verlengen! Zeker tijdens de kerstvakantie!

hotel arrangementen

Arrangementen

Met een arrangement bij Thermen Bad Nieuweschans maak jij jouw kerstvakantie compleet. Kom de hele dag genieten of alleen tijdens de ochtend of avond. En combineer jouw entree met een heerlijke maaltijd en/of massage. Aan jou de keus!

Wil je je dag compleet maken met een heerlijke lunch of diner? Dan is de Entree met lunch of Entree met diner iets voor jou. Of wil je de dag combineren met een heerlijke massage? Kies dan voor de Entree sauna met massage.

In de loop van het najaar zullen hier de speciale Kerst en Oud & Nieuw arrangementen aangeboden worden.

Arrangementen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

NIEUW: Cryokaart

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Cryotherapie.

meer info

Maak een keuze.