DE NL

Winterse verwenwarmte.

Winterspecials waar je energie van krijgt.

In Thermen Bad Nieuweschans zijn de wintermaanden heerlijk warm. Door onze eigen thermale bron én door onze voordelige winterspecials. Laat je door ons verwennen, verrassen én verwarmen. Dubbel zo fijn in het koudste seizoen!

Kom kuren, geniet van heilzaam water én doe nieuwe energie op. Boek snel zo’n heerlijk winterarrangement, het kan nu!

Winter ♥ wellness

Beleef een winter vol warmte en wellness in Thermen Bad Nieuweschans. Je lichaam is je dankbaar na een dag kuren in onze thermale baden. En je geest wordt blij van onze unieke saunarituelen, dat is zeker. Gun jezelf zo’n voordelige winterspecial, kies voor warmte in de koude maanden.

Relax tussen de indrukwekkende takken van een mammoetboom: ontdek de nieuwe Sequoia sauna. Waan je in een Scandinavisch landschap terwijl je opwarmt in de Noorderlicht Sauna en beleef de zuiverende kracht van paarse amethist in de Lampivaara sauna. Weldadig en hartverwarmend!

Entree en behandeling

Proef van het seizoen

Jouw dag in Thermen Bad Nieuweschans wordt nóg completer met een culinair moment in één van onze restaurants. Onze chefs staan klaar in restaurant Waters of the World, vermeld in de Lekker500, dus dat belooft wat! Of ontdek Brasserie Bubbels. Of de Saunalodge…  

Laat je verrassen door onze gezonde en verse gerechten én door de lekkerste snacks. Proef de winter! Ga voor de Entree & Buffet-special of maak het nóg fijner: kies de Entree met Buffet & Massage. Boek, beleef en geniet… 

Entree met buffet en behandeling

Restaurant Waters of the World

Geniet en laat je culinair verrassen in dit restaurant met een vermelding in de Lekker500!

Culinaire verwennerij

Massages

Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling!

Voor een complete beleving

Maak een keuze.