Badenkaart
Bekijk onze webshop
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
DE NL

Geniet weer van zuivere wellness!

Zomerse ontspanning

Goed voor lichaam én geest!

Gouden zonnestralen in de strakke blauwe lucht. Warmte op je huid, een heerlijk drankje of een frisse salade op het terras. Heerlijk onderdompelen in het mineraalrijke water van ons thermaalbad, ontspannen in onze weldadige sauna’s én uitkijken over de prachtige natuur vanuit je ligstoel.

Bij Thermen Bad Nieuweschans is de zomer op z’n mooist. Hier beleef je een onvergetelijke mini-vakantie in eigen land. Geniet van heerlijke warme dagen en lange zwoele avonden. Kies voor een zomerarrangement vól energie!

Kom genieten in de zomer, kies de ontspanning die bij jou past.

Veilig én gezond ontspannen..

Mini-vakantie in eigen land

Eindelijk even weg. Een paar dagen buiten de deur. Toch nog op vakantie, in eigen land. Kom slapen in het Noorden, wordt wakker met een uitgerust gevoel. Rust, stilte en tijd voor jezelf.

Geniet van de zonnestralen op onze ruime ligweide, waan je in een Scandinavisch landschap terwijl je opwarmt in de Noorderlicht Sauna én verfris jezelf in een van onze zuiverende thermale baden of met een lekker drankje op het terras. Beleef een zomer vol warmte en wellness!

Kies jouw ultieme arrangement, pak je koffers en ga er even lekker tussenuit.

Kies jouw arrangement

Goed voor je gezondheid

Je lichaam is je dankbaar na een dag kuren in onze thermale baden. En je geest wordt blij van onze unieke saunarituelen, dat is zeker! 

Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen.

Ontspannen in thermaal water uit eigen bron; dát is uniek, maar vooral ook heel heilzaam. Met de ideale temperatuur van 36 graden is ons krachtige bronwater een weldaad voor je lichaam. Ons bronwater is rijk aan mineralen zoals zout, magnesium, jodium en bromide en dit biedt vele voordelen voor jouw gezondheid. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Waarom is sauna goed voor je?

Veilig en zorgeloos genieten

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij – vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan. Binnen deze tijd kun je heerlijk, veilig en zorgeloos genieten van al onze faciliteiten.

Want, oók in onze sauna’s, baden en onze restaurants werken we met een beperkte maximumcapaciteit. Dit betekent dat we jou alle rust, ruimte én aandacht kunnen bieden. Genieten als een ware VIP dus!

Onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Geef wellness cadeau!

Júist na z'n bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

bekijk meer

Maak een keuze.