• Retreats
Webshop
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Meld je aan als deelnemer van de Herbal Cup!

Doe jij mee op 3 en 4 november 2023?

Etherische oliën, verse kruiden, belevenissen waarbij bomen en planten centraal staan. Jij bent er – als saunameester – gek op! Een unieke en pure opgieting neerzetten, met klassieke warme wappers en natuurlijke ingrediënten. Doe mee met de Herbal Cup 2023 en meld je nu aan als kandidaat voor de voorrondes bij Thermen Bad Nieuweschans op 3 en 4 november 2023.

Goed om te weten; meld je je nu aan, kom dan ook direct op 7 of 8 september genieten van Herbal Aufguss demonstraties en Herbal stoombad sessies – verzorgd door internationele deelnemers. Deze dag zal plaatsvinden bij Thermen Bussloo en er zal een internationaal jurylid aanwezig zijn om alle deelnemers voor te bereiden op de voorrondes. Bij inschrijving heb je gratis toegang tot één dag.


De Herbal Cup in het kort
Een festival voor gezond saunagebruik. Met alleen het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de allerbeste kruiden. Verschillende, verrassende opgietingen en bijzondere scrubsessies in het stoombad. Tijdens de Herbal Cup 2023 weet jij – als saunameester - niet alleen de gasten te verwennen met een bijzondere opgieting, maar ook laat je de jury genieten van warme wappers en fijne geuren.

Op 3 en 4 november zijn de voorrondes bij Thermen Bad Nieuweschans waarbij jij in drie categorieën – een opgieting, stoombadsessie en presentatie over gebruikte kruiden en specerijen – strijd om een plek in de finale in Tsjechië. Word jij de 1e Herbal King of Queen van Nederland?


Praktische informatie

Aanmelden Meld je vóór 4 september aan als deelnemer via onderstaand formulier
Data De voorrondes vinden plaats op 3 en 4 november bij Thermen Bad Nieuweschans
Aanwezigen Aanwezigheid van een jury én echte gasten 
Deelnemers Deelnemers uit heel Nederland die werkzaam zijn als saunameester
Kosten Inschrijfgeld van 25 euro p.p.

Voor- en achternaam *

Geboortedatum *

E-mailadres *

Telefoon *

Adres, postcode en woonplaats *

Bij welk saunabedrijf ben je werkzaam? *

Heb je een voorkeursdag voor de demonstratiedag? *

Door wie wordt het inschrijfgeld betaald? *

Geef hierboven aan door wie het inschrijfgeld wordt betaald.
Het inschrijfgeld voor de Herbal Cup 2023 is €25,-.

Maak een keuze.