• Retreats
app afbeelding thermen v3

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Meld je aan als deelnemer van de Herbal Cup!

Doe jij mee op 3 en 4 november 2023?

Etherische oliën en verse kruiden. Jij bent er – als saunameester – gek op! Een unieke en pure belevenis neerzetten, met fijne warme wappers en natuurlijke ingrediënten. Wil jij leren hoe je de allerbeste opgieting neerzet met daarbij alleen het gebruik van geuren gewonnen uit kruiden, bloemen en planten? Spijker jij graag je kruidenkennis bij én wil je dit direct in de praktijk toepassen en de strijd aangaan met andere opgietmeesters? Of blink jij uit tijdens één van de stoombadsessies? Ontspanning pur sang, een weldaad voor lichaam en geest.

Doe mee met de Herbal Cup 2023 en meld je nu aan als kandidaat voor de voorrondes bij Thermen Bad Nieuweschans op 3 en 4 november 2023.

De Herbal Cup in het kort
Een festival voor gezond saunagebruik. Met alleen het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de allerbeste kruiden. Verschillende, verrassende opgietingen en bijzondere scrubsessies in het stoombad. Tijdens de Herbal Cup 2023 weet jij – als saunameester - niet alleen de gasten te verwennen met een bijzondere opgieting, maar óók blaas je de jury omver met heerlijke warme wappers en de fijnste geuren. Op 3 en 4 november zijn de voorrondes bij Thermen Bad Nieuweschans waarbij jij in drie categorieën – een opgieting, stoombadsessie en presentatie over gebruikte kruiden en specerijen – strijd om een plek in de finale in Tsjechië. Word jij de beste Herbal opgieter van de wereld?  

Praktische informatie

Aanmelden Meld je vóór 31 augustus aan als deelnemer via onderstaand formulier
Data De voorrondes vinden plaats op 3 en 4 november bij Thermen Bad Nieuweschans
Aanwezigen Aanwezigheid van een jury én echte gasten tussen 10.30 – 19.30 uur
Deelnemers Je gaat de strijd aan met andere deelnemers uit heel Nederland
Kosten Inschrijfgeld van 25 euro p.p.

Voor- en achternaam *

Geboortedatum *

E-mailadres *

Telefoon *

Adres, postcode en woonplaats *

Bij welk saunabedrijf ben je werkzaam?

Door wie wordt het inschrijfgeld betaald? *

Geef hierboven aan door wie het inschrijfgeld wordt betaald.
Het inschrijfgeld voor de Herbal Cup 2023 is €25,-.

Maak een keuze.