Webshop
Personeel horeca2 low

Thermen Bad Nieuweschans zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Entree Arrangement
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Restaurant Waters of the World

Culinaire verleidingen

In het restaurant Waters of the World kun je niet alleen terecht voor al je culinaire wensen, hier vind je tevens de unieke waterverzameling Waters of the World. Dit restaurant staat garant voor optimaal genieten in een bijzondere ambiance!

Restaurant Waters of the World

Welkom in Waters of the World

In het restaurant bieden we een uitgebreide menukaart. Ook wanneer je één of meerdere diners in je arrangement hebt, maak je hiervan gebruik. Dit restaurant is opgenomen in de Lekker500: de gids met de 500 beste restaurants van Nederland. 

We zijn er trots op dat ons a-la-carte restaurant door de selectie is gekomen om zich aan te mogen sluiten bij EURO-TOQUES. De drijvende kracht is onze Chef-kok Stefan Steinigeweg, die zich gesteund weet door het enthousiasme en de vakkennis van de gehele "witte en zwarte brigade".

De leden van EURO-TOQUES onderscheiden zich door uitsluitend op ambachtelijke wijze te werken. Daarnaast gebruiken ze in hun keukens alleen verse, kwalitatief hoogstaande en duurzame producten, bij voorkeur van lokale producenten. Het feit dat wij door de EURO-TOQUES organisatie als lid zijn aanvaard, is voor ons een erkenning voor het vakmanschap van ons hele restaurantteam.

Drie-, vier- of vijfgangen?

Dat is allemaal mogelijk. Of laat je eens verrassen door de kok!

Restaurant Waters of the World

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Maak een keuze.