Webshop
cryobehandeling

Nieuw: Cryokaart

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Cryotherapie. Koop nu een Cryokaart en profiteer van mooie kortingen.

Meer info
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Hotel Thermen Bad Nieuweschans is geopend

Incl. thermale baden én beautycentrum

Zin om er weer even tussenuit te gaan? Even weg van (t)huis en onbezorgd genieten in een andere omgeving? Geniet van een ontspannen verblijf in ons hotel en heb even alle aandacht voor elkaar.

Deze dagen mag je volledig tot rust komen, genieten van de natuur, je weerstand verhogen in ons heilzame thermaalbad of in onze unieke cryocabine, uitgebreid ontbijten en dineren op je hotelkamer of op ons ruime, zonnige terras én bovenal jezelf in de watten leggen met een heerlijke beautybehandeling of tijdens een één-op-één ontspanningssessie.

Mogelijkheid tot boeken van sauna voor privé gebruik (kosteloos te reserveren tijdens de incheck, op de dag van je bezoek)

Waar kies jij voor?

Ruimte om te genieten

Zorgeloos en uitgebreid genieten, wie wil dat nu niet? Er even tussenuit is wat we in deze periode allemaal fijn vinden. Een periode waarin we goed op onze gezondheid moeten letten, maar er ook ruimte voor ontspanning moet zijn. Wij bezorgen je een ontspannen en compleet verblijf waarin je een pauze neemt van alle prikkels, drukte en hectiek van het dagelijkse leven. Een verblijf waarin je even helemaal tot rust komt. 

  • Mogelijkheid tot boeken van sauna voor privé gebruik (kosteloos te reserveren tijdens de incheck, op de dag van je bezoek)

  • Geniet van je hotelkamer en van de prachtige omgeving rondom ons hotel. Hier heerst de stilte, ontwaak je door het ritselen van de bladeren, het gekwetter van de vogels…

  • Word uitgerust wakker met een ontbijt. Voor hotelgasten bieden wij een uitgebreid ontbijt, die je op je hotelkamer kan nuttigen. Prima excuus dus voor een ontbijt op bed!

  • Kom culinair genieten van een 3- of 5 gangen verrassingsdiner, die je op je hotelkamer kan nuttigen óf op ons ruime, zonnige terras. Oh, en wist je dat ons restaurant zelfs is opgenomen in de ‘Lekker500’?

  • Boek een ontspannende massage of laat je helemaal in de watten leggen tijdens een gezichtsbehandeling. Ons beautycentrum is geopend.

  • Je weerstand verhogen? Ga voor de kracht én de heilzame werking van extreme kou in onze unieke cryocabine. Wij beloven je, het geeft je een enorme energieboost!

  • …of verhoog je weerstand in ons heilzame thermaalbad. Goed én weldadig voor lichaam en geest!


Ons thermaalbad is toegankelijk in badkleding. Het dragen van badkleding is in dit gedeelte verplicht.

Bekijk het arrangement

In alle rust, omringd door de natuur

De lente breekt aan, de temperaturen stijgen en de natuur is op z’n mooist. Lekker naar buiten dus! Mooi aangelegde wandelpaden langs de Westerwoldse Aa en diverse broed- en rustgebieden maken de omgeving van Hotel Thermen Bad Nieuweschans bij uitstek geschikt om te wandelen of fietsen in de natuur. Mooie routes én een take-away lunchpakketje hebben wij voor je.

Blijf je liever dichterbij? Maak dan een wandeling vanuit je hotelkamer op je slippers door ons prachtige badjassenpark. Of met je blote voeten door het zachte gras. Rust, groen, water én belevenissen. Tijdens je wandeling of rustmoment ontdek én spot je vele vogelsoorten. Ergens in het groen of rond één van de vele vogelhuisjes. Neem plaats in een van de bearchairs of hangmatten bij de vijver, dát is genieten van heel dichtbij!

Ontdek de omgeving

Unieke ontspanningssessies

Meer rust, minder stress, heerlijk slapen en uitgerust wakker worden. Gezondheid en ontspanning komen samen in ons hotel, waarbij je geniet van ons heilzame thermaalbad, waar je tijd neemt voor jezelf of voor elkaar, waar je de alledaagse hectiek achter je laat én je weerstand een boost geeft.

Gun jezelf een moment van totale ontspanning. Voor de ultieme relax-beleving bieden wij je één-op-één ontspanningssessies , waarin je je hoofd leeg maakt, ruimte maakt voor nieuwe inzichten en persoonlijke groei. Maak kennis met yoga, mindfulness, meditaties of ga mee op droomreis…

Bekijk het arrangement

Maak een keuze.