• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Wellness Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Hotel Thermen Bad Nieuweschans is dé plek voor pure ontspanning. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid.


Wat is er nou fijner dan na een heerlijk dagje wellness lekker te blijven slapen, en zo jouw ontspannen gevoel te verlengen? En dat is inclusief ontbijtbuffet en twee(!) dagen thermen entree. Je komt immers om maximaal te genieten!

 

Wil je meer weten over het inchecken, uitchecken en bijvoorbeeld het ontbijt? Alle praktische info hebben we voor je op een rij gezet.

Kom tot rust en neem de tijd

Rust en stilte. En verder even helemaal niets. Dat is wat je mag verwachten van ons hotel. Je merkt het al als je richting Thermen Bad Nieuweschans rijdt: minder verkeer, uitgestrekte weilanden… Je rijdt de rust tegemoet. 

En in al die rust en stilte wacht ons hotel. Met 67 kamers waarvan er één voor jou is. Voorzien van alle luxe en gemakken. Jouw heerlijk zachte bed wacht op je na een dag vol wellness. We schudden je kussen alvast op...

Oh ja, we hebben heerlijke hotelarrangementen. Speciaal voor jou!

Hotelarrangementen

Hotel arrangement

  • Overnachten in ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans
  • Twee dagen genieten van onze sauna's en baden
  • Drie gangen verrassingsmenu in restaurant Norell
  • Uitgebreid luxueus ontbijt

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf € 99,50 per persoon

Wellness en hotel

Je lichaam én geest zijn je dankbaar na een een paar dagen ontspannen en genieten bij Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Onze sauna’s en thermaalbaden zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan een paar dagen ontspanning in onze thermen. Het zal je goed doen, dat beloven we je

Openingstijden sauna’s en thermaalbaden

Onze saunafaciliteiten zijn geopend van 09.00 tot 23.00 uur. Het gebruik van alle saunafaciliteiten is alleen toegestaan zonder badkleding, met uitzondering van onze badkledingdagen. Onze thermaalbaden zijn enkel toegankelijk mét badkleding.

 

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Annuleren?

Lees hier onze algemene- en annuleringsvoorwaarden. 

bekijk

Maak een keuze.