Webshop
Nieuwe voetenbaden

Vernieuwd saunaplein!

Stap binnen in een Scandinavische droom. Geniet van nóg meer puurheid en beleving. Een fijne, warme plek; ons vernieuwde saunaplein.

ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Wellness Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Hotel Thermen Bad Nieuweschans is dé plek voor pure ontspanning. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid.

Wat is er nou fijner dan na een heerlijk dagje wellness lekker te blijven slapen, en zo jouw ontspannen gevoel te verlengen? En dat is inclusief ontbijtbuffet en twee(!) dagen thermen entree. Je komt immers om maximaal te genieten! 

 

Wil je meer weten over het inchecken, uitchecken en bijvoorbeeld het ontbijt? Alle praktische info hebben we voor je op een rij gezet.

Actuele coronamaatregelen

Openingstijden sauna’s en thermaalbaden
Onze saunafaciliteiten zijn geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het gebruik van alle saunafaciliteiten is alleen toegestaan zonder badkleding, met uitzondering van onze badkledingdagen. Onze thermaalbaden zijn enkel toegankelijk mét badkleding.

Culinair genieten
Ons Restaurant Norell (begane grond) is geopend tot 17.00 uur en hier kun je terecht voor een borrel of aperitief. Het diner vindt plaats op jouw hotelkamer en is mogelijk van 17.30 – 21.00 uur. Een paar belangrijke aandachtspunten hierbij zijn:   

  • Wij serveren het diner per gang op jouw hotelkamer, met daartussen minimaal 30 minuten. Wens je dit anders dan horen wij dit graag. Voor de veiligheid serveren wij de gerechten op een tafeltje voor jouw hotelkamer.
  • Roomservice is de hele dag mogelijk, op uw hotelkamer ligt de roomservice kaart. Wil je van roomservice gebruik maken? Dan kun je de QR code scannen en bestellen. De roomservice is kosteloos tussen 17.00 en 22.00 uur.
  • Ontbijt vindt plaats op een afgesproken tijdstip, tussen 8.00 en 10.00 uur. Deze ontvang je bij het inchecken. Wij willen je vragen zich aan de afgesproken tijd te houden, zodat we de veiligheid van jou en onze andere gasten kunnen waarborgen.

Vanaf heden is het dragen van een mondkapje verplicht bij verplaatsing in onze binnenruimtes, zoals onze receptiehal en in de kleedruimtes. In de sauna en bij zitten, zwemmen, douchen en op ons saunaplein hoef je geen mondkapje te dragen.

corona update veelgestelde vragen

Hotel arrangement

  • Overnachten in ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans
  • Twee dagen genieten van onze sauna's en baden
  • Drie gangen verrassingsmenu in restaurant Norell
  • Uitgebreid luxueus ontbijt

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf € 99,50 per persoon

bekijk nu

Wellness en hotel

Je lichaam én geest zijn je dankbaar na een een paar dagen ontspannen en genieten bij Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Onze sauna’s en thermaalbaden zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan een paar dagen ontspanning in onze thermen. Het zal je goed doen, dat beloven we je

Ontdek onze arrangementen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Annuleren?

Lees hier onze algemene- en annuleringsvoorwaarden. 

bekijk

Maak een keuze.