• Retreats
duurzaamheid ThermenResorts 1

Op weg naar een 100% duurzame wellnessbeleving

Bij Thermen Bad Nieuweschans steken we veel energie in het verduurzamen van ons resort, met als doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Januari = jouw tijd

Kom ontspannen bij Thermen Bad Nieuweschans

Begin het nieuwe jaar fris én vol nieuwe energie. En gun jezelf deze maand wat extra ontspanning en rust na de drukke feestdagen. Voel je weer lekker in je vel na een dagje opwarmen in onze hartverwarmende sauna’s en weldadige baden. Kom tot rust met ons uitgebreide (en vernieuwde!) belevenisprogramma.

Jouw jaar start extra fijn én zacht. Want wij verwennen, verrassen én verwarmen je. Met de puurheid van het Hoge Noorden en fijne arrangementen. Daar word je warm en blij van!

Dé tip tegen de januari-dip

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Zo voelt dat toch altijd een beetje, vind je ook niet? En wat is er fijner dan – na een drukke feestmaand- het nieuwe jaar te beginnen met frisse en positieve energie? Díe krijg je zeker van onze fijne wellnessfaciliteiten.

Ontspannen in onze sauna’s en baden is naast rustgevend óók nog eens super goed voor je lichaam! Gun jezelf deze maand wat extra ontspanning én een goede gezondheid. Warm op en versterk je immuunsysteem door een bezoek aan onze sauna’s. Tijd om het jaar goed te beginnen!

Het nieuwe jaar staat je goed!

Voel je je goed, dan zie je dat ook in de spiegel. Maak jouw dag in Thermen Bussloo nóg fijner, maak het helemaal compleet met een ontspanmoment in ons luxe beautycentrum. Het is tijd om even aan jezelf te denken. Omdat het mag, maar vooral om het goed is voor jou!

Een gezichtsbehandeling, massage of verwenmoment voor je voeten… Geef je over aan de goede zorgen van onze beauty-experts. Het mooiste wat je deze maand aandacht kunt geven, ben jij!

Geniet van onze fijne wellnessfaciliteiten

Baden met het zuiverste thermaal water, sauna's en rituelen uit het Hoge Noorden en wellnessfood waar je blij van wordt. In Thermen Bad Nieuweschans kom je helemaal tot jezelf.

Hier kom je om te kuren, rusten, relaxen en genieten. Ervaar de kracht van de natuur, ontdek onze unieke faciliteiten.

Ga voor een gezonde én warme start van het jaar en doe nieuwe energie op

100% duurzaam!

Doel om medio 2024 volledig gasloos en dus ‘all-electric’ te zijn.

Lees er alles over

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.