Webshop
TBN Keuken Keri3

Thermen Bad Nieuweschans Banenmarkt

Tijdens de Banenmarkt op 18 mei om 19:00 en 20:00 uur krijg je de kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf en om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Workshops & Meerdaagse retreats

Inspiratie op doen. Even tijd voor jezelf nemen. En letterlijk even afstand nemen van de dagelijkse verplichtingen. Naast een heerlijke dag in ons resort, biedt Thermen Bad Nieuweschans - in samenwerking met partners - óók een aantal workshops en meerdaagse retreats aan.

Wil je aandacht geven hoe het eigenlijk écht met je gaat? Inzicht krijgen in jezelf, je overtuigingen en emoties? Vergroot je zelfvertrouwen, ga voor groei en verandering tijdens één van onze workshops of retreats. Kies wat bij jou past en gun het jezelf.

In combinatie met onze wellness is het een heerlijk cadeau voor jezelf!

Nieuwe energie opdoen..

Je goed voelen, rust nemen én nieuwe energie op doen… daar gaat het volgens ons om! Daarom kun je naast ontspannen in onze wellness ook meedoen aan verschillende workshops en meerdaagse retreats. Voor de ultieme combinatie van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wil je écht even uitgebreid genieten en tijd voor jezelf nemen? Van yoga, mindfullness én wellness wordt iedereen blij. En ontspannen, dat is zeker!

Extra fijn? 
Tijdens onze meerdaagse workshops en retreats, blijf je heerlijk overnachten in ons Hotel Thermen Bad Nieuweschans, waarbij we je in de ochtend verrassen met een uitgebreid en heerlijk ontbijt. Neem die tijd! 

Vraag een gratis adviesgesprek aan…

Ken je de uitdrukking: ‘zo ben ik nu eenmaal?’ De wetenschap heeft inmiddels bewezen dat we door middel van trainingen en workshops ons brein en daarmee ons gedrag én onze manier van denken kunnen veranderen. Maar, verandering is lastig en vraagt tijd. Het vraagt aandacht en vriendelijkheid voor jezelf. Dus wees geduldig. Geef jezelf tijd en ruimte. Haal eens diep adem. Jij weet waar je naar toe wilt, wij weten welk programma of welke coaching daarbij past.

Wil je advies in een keuze? Stuur dan een e-mail naar info@thermenbadnieuweschans.nlWij zullen contact met je opnemen over de mogelijkheden.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht!

Al vanaf € 10,-

ontdek meer

Maak een keuze.