• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Beltane rituelen- en opgietweekend bij Thermen Bad Nieuweschans

Deveny Kok 21 April 2022

In het weekend van 7 en 8 mei 2022 kun je genieten van een weekend met rustgevende rituelen, massages, meditaties, ontspannen muziek en verrassende gerechten bij Thermen Bad Nieuweschans. Het weekend staat in het teken van Beltane; samen vieren we op feestelijke wijze de komst van de lente. Ervaar deze dagen onvergetelijke belevenissen, verwelkom de lente én ontspan!

Beltane is een jaarlijks vruchtbaarheidsfeest dat oorspronkelijk deel uitmaakte van de cultuur van de Kelten in Ierland en Schotland. Het feest wordt al gevierd sinds vele eeuwen terug en staat in het teken van wedergeboorte, groei, vruchtbaarheid en samenwerking. Een perfect moment om de lente te vieren!

Tijdens het Beltane weekend kun je naast van ons unieke belevenisprogramma, heerlijke sauna’s en thermaalbaden óók genieten van een pop-up restaurant met bar, thematische opgietingen, unieke massages, scrubs, klank belevenissen, de Beltane-reis, een bijzonder vuurritueel als afsluiting en nog veel meer!

Wil jij dit bijzondere weekend niet missen? Reserveer dan nu je sauna entree of arrangement en beleef een ontspannen en onvergetelijk weekend!

Maak een keuze.