• Retreats
Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

meld je aan
Wat wil je reserveren?
Entree incl. sauna Entree Thermaalbad
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Onze baden, beautycentrum en hotel zijn weer open!

14 Januari 2022

Na een aantal stille weken in en rondom ons hotel en resort is het zover… we mogen (deels) open! Vanaf zondag 16 januari kun je weer komen genieten van onze krachtige thermaalbaden, heerlijke behandelingen én ons luxe hotel.

Nieuwe energie op doen, even weg van (t)huis. We zijn er allemaal aan toe. Een warm bad, een heerlijke beautybehandeling of er gewoon samen even tussenuit en overnachten in een andere omgeving. Dicht bij huis én toch even helemaal weg… Bij Hotel Thermen Bad Nieuweschans kan het.

Helaas zijn onze saunafaciliteiten nog even gesloten, maar gelukkig zijn er een heleboel andere manieren om heerlijk te ontspannen. Uiteraard allemaal volgens de veiligheids- en hygiënemaatregelen van het RIVM. Je bent weer welkom om te genieten van onze heerlijke warme en heilzame thermale baden. Kom kuren of lekker baantjes zwemmen. Want, wat is er nu fijner dan in de buitenlucht werken aan je fitheid en vitaliteit? Wanneer je een hotelarrangement boekt kun je zelfs genieten van nóg meer mogelijkheden:

  • Stap in onze thermale baden, drijf op de kracht van mineralen en zouten en… ontspan!

  • Er mogen weer diverse verzorgende of ontspannende behandelingen uitgevoerd worden in ons beautycentrum. Van hamam tot massage, aan jou de keuze.

  • Beleef een intens ritueel, meditatie of yoga-sessie.

  • Een heerlijk ontbijt en 3- of 5 gangen diner op je kamer, met liefde bereid door onze koks.

  • Écht even tijd voor jezelf en elkaar. Ga even offline, geniet van een goed gesprek of een fijn boek en kom helemaal tot rust.

Daarnaast is er genoeg te ontdekken in het afwisselende landschap random Bad Nieuweschans. Kies een wandel- of fietsroute en geniet van de frisse lucht. Dat is ultieme ontspanning, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven. Kom je gauw eens langs?

Boek jouw hotelarrangement hier.

Maak een keuze.