• Retreats
app afbeelding thermen v3

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Vernieuwingen Thermen Bad Nieuweschans

Ilona Rave 29 September 2021

Scandinavische sauna’s, weldadig bronwater, de fijnste beautybehandelingen en de heerlijkste gerechten met een Nordic twist. Bij Thermen Bad Nieuweschans blijven we verwennen, verrassen én vernieuwen. Voor jou, maar bovenal voor jouw ontspanning. Ontdek van welk nieuws je nu al kunt genieten en waar je alvast naar uit kunt kijken…

Uitbreiding van onze saunafaciliteiten

Sinds 1980 zijn we het oudste kuuroord van Nederland en in de loop van de jaren hebben we onze faciliteiten en kuren steeds verder verbeterd en uitgebreid. Waar we in 2019 nog drie nieuwe, prachtige sauna’s openden (onze Lampivaara sauna, Sequoia sauna en Noorderlicht sauna), openden we medio dit jaar onze nieuwe Gradiersauna. Een geliefde sauna voor mensen met problemen aan longen en luchtwegen, maar óók een favoriet voor iedereen die de zuivere kracht van zoute lucht wil ervaren.

Alle vernieuwingen komen voort uit dat we durven te veranderen én dat we onze gasten elke dag opnieuw willen verwennen met de beste en meest ontspannen wellnessfaciliteiten die er zijn.
Ali Aryan - Directeur bouw en vastgoed - Quality Wellnessresorts

Twee bijzondere belevenissen

Naast de Gradiersauna stonden deze zomer nóg twee bijzondere bouwstukken op de agenda. In het badjassenpark verscheen een fijne, nieuwe plek voor onze rituelen, ‘de DroomDome en het culinaire restaurant Waters of the World werd omgetoverd tot het nieuwe restaurant Norell. Fine dining met de puurheid van het Hoge Noorden. En, het Hoge Noorden heeft nog méér voor je in petto …  

Een vernieuwd saunaplein

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de bouw van een geheel nieuw saunaplein. En we verklappen alvast: het nieuwe saunaplein wordt nóg mooier, sfeervoller en relaxter.  Uitgerust met heerlijke verwarmde voetenbaden, kun jij hier eind van ‘t jaar rustig je dagje ontspanning beginnen en je lichaam voorbereiden op je rondje sauna. Begin je vervolgens in één van onze drie nieuwe sauna’s die gelegen zijn aan het saunaplein? Of neem je een duik in ons vernieuwde zwembad met als pronkstuk de prachtige waterval? Kiezen hoeft niet, want ons nieuwe saunaplein heeft het straks allemaal!

Nog heel even geduld en dan kun jij straks heerlijk genieten van een nóg mooier wellnessresort. Benieuwd naar hoe het eruit komt te zien?
Bekijk hieronder de foto’s.

Wil je nu al genieten van onze nieuwste faciliteiten zoals de zuiverende Gradiersauna en ons verrassende restaurant Norell? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer dan snel jouw dagje ontspanning, want we mogen maar een beperkt aantal gasten verwelkomen.

Maak een keuze.