• Retreats

Ontdek als eerste onze vernieuwde hotelkamers

Ilona Rave 2 Mei 2024

Nieuwe look, nieuwe energie. We hebben onze 67 hotelkamers in het nieuw gestoken. Het interieur, de badkamer, de sfeer. Een volledige renovatie; nog mooier én nog meer ruimte voor ontspanning. Het is bijna zonde om hier je ogen te sluiten… En toch zeggen we; kom heerlijk wegdromen in ons vernieuwde Hotel Thermen Bad Nieuweschans!

Totale metamorfose
Bij Thermen Bad Nieuweschans blijven we verrassen én vernieuwen. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de renovatie en het moderniseren van onze hotelkamers. En, het is niet gebleven bij alleen een nieuwe kleur. Alle kamers hebben een metamorfose ondergaan; een geheel nieuwe beleving voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe bedden en een totaal nieuw interieur. ‘s Avonds voor ’t diner nog even opfrissen of ’s morgens rustig wakker worden onder de rainshower? Onze vernieuwde badkamers zijn een échte eyecatcher!

Het is bijna zonde om hier je ogen te sluiten… En toch zeggen we; kom heerlijk wegdromen in ons vernieuwde Hotel Thermen Bad Nieuweschans!

Nog meer warmte en beleving
Scandinavische sauna’s, weldadige bronwater, de fijnste beautybehandelingen en de heerlijkste gerechten met een twist uit ‘t Noorden. Alles wat je ziet, beleeft en ervaart bij Thermen Bad Nieuweschans is geïnspireerd op de bijzondere Scandinavische cultuur, haar unieke leefwijze en haar prachtige en indrukwekkende natuur. Na de komst van het nieuwe restaurant Norell en het vernieuwde saunaplein met o.a. een Zweedse Hö sauna en Scandinavische Löyly sauna, mochten de hotelkamers natuurlijk niet achterblijven. Warme kleuren, bijzondere natuurlijke materialen, prachtige nisjes en mooie decoraties. Alles in luxe, relaxte Nordic stijl én sfeer.

Verder en vooruit
Verandering geeft nieuwe energie. Thermen Bad Nieuweschans kijkt en beweegt continu vooruit. Oók voor de komende perioden hebben we weldadige, hartverwarmende plannen. De volgende fase in het verbouwingsplan zijn de hotelgangen en de receptiehal. Oók deze worden in een modern en nieuw jasje gestoken – zodat jouw ontspannen Scandinavische wellnessreis al begint bij de eerste stap in ons hotel…

Bekijk onze hotelarrangementen

Maak een keuze.