• Retreats

Quality Wellnessresorts brengt ontspanning en wellness thuis

Default Admin 20 Maart 2020

Wellness in je huiskamer, via een online platform waar je je eenmalig online aanmeldt. Een doeltreffende en praktische manier om zó ook thuis de nodige ontspanning te krijgen. ‘’Door de begrijpelijke, nodige maatregelen rondom het Coronavirus kunnen onze gasten nu even niet ontspannen en genieten van onze resorts in Bussloo, Soesterberg, Berendonck en Bad Nieuweschans’’, vertelt Fabian Dolman, directeur van Familiebedrijf Quality Wellnessresorts. ‘’Die ontspanning willen we blijven bieden, vooral nu mensen massaal thuis zitten. Daarom starten we met ‘’Ontspanning bij je thuis’, ons gratis online platform voor wellness in je huiskamer.

Thuis werken, leven én ontspannen
Ons dagelijks leven is ineens helemaal anders; het Coronavirus vraagt om grote aanpassingen, van iedereen. Júist nu is het belangrijk om goed voor jezelf en voor elkaar te zorgen. Met ‘Ontspanning bij je thuis’’ helpen wij je daarbij!

Ons doel is om iedereen een beetje te helpen nu we allemaal tijdelijk in huis werken en leven. We ondersteunen mensen met Ontspanningbijjethuis.nl om thuis te ontspannen en om gezond te blijven. Daarbij gaat het over innerlijke rust en balans, over gezondheid en voeding, over beweging en actief bezig zijn en over bijvoorbeeld beauty. Daarmee verrassen en inspireren we, zoals onze gasten dat van ons gewend zijn.
Fabian Dolman - directeur van Familiebedrijf Quality Wellnessresorts

Aansluiten bij ons platform is heel eenvoudig. Je meldt je online aan via www.ontspanningbijjethuis.nl en vanaf dat moment ontvang je onze wekelijkse ‘Ontspanning bij je thuis’’- mailing. In onze speciale mailing krijg je o.a. unieke toegang tot; gratis online instructievideo’s van onze rituelenexperts en onze trainers van het Banyan Centre, handige tips en trucs voor meer rust en balans, gezonde (en lekkere!) recepten om je weerstand een boost te geven én ideeën om thuis in beweging te blijven én om te ontspannen. We gaan voor nationale ontspanning en wellness, juist nu het zo nodig is!


Laat je verrassen en inspireren: meld je aan!
Wil jij toegang hebben tot onze speciale tips, recepten, podcasts, video’s en unieke extraatjes? Meld je dan aan voor de wekelijkse ‘Ontspanning bij je thuis’’ mailing. We verrassen en inspireren je met ontspanning en wellness voor thuis!

Ja, ik meld mij aan >.

Maak een keuze.